The Furry Edition

Je li ovo najčupavija luksuzna fotelja koju ste vidjeli?

31. kolovoz 2021.
Fotografije: Promo

Kako bi odisao toplinom, svakom interijeru potrebni su udobni, mekani i pomalo otkačeni komadi namještaja, a ova dizajnerska fotelja ispunjava sve navedene uvjete.

Kako interijer obogatiti toplinom i cosy feelingom? Švedski brend namještaja predlaže čupavu fotelju - komad namještaja koji bi mogao biti glavna zvijezda na Instagram profilima. Poput dobrodušnog čupavog čudovišta, ova fotelja za cilj ima biti statement predmetom u svakom prostoru, u koji će se svatko željeti uvaliti - mami s moher vlaknima svilenkastog premaza i pastelnim bojama, pa se čini kao najudobniji stolac u koji bismo mogli sjesti nakon napornog dana. 

Inače, ovo je inačica fotelje Crown Armchair, skandinavskog brend Massproductions koja nosi dizajnerski potpis. Čupavo izdanje obogaćeno je Argo tkaninom od mohera koju je osmislio modni dizajner Raf Simons za proizvođača tekstila Kvadrat, dok ideja za ovakav dizajn fotelje dolazi od renomiranog arhitekta i dizajnera Gustafa Westmana. Svoj ured želio je nadopuniti komadima s čupavom tkaninom Rafa Simonsa. Predložio je to ekipi iz Massproductionsa i tako nastaje Crown Easy Chair "The Furry Edition" - dolazi u bijeloj, plavoj, žutoj i ružičastoj boji, a cijena je jednako "čupava" - iznosi 2588 eura i dostupna je na njihovoj stranici. 

image
Čupave fotelje dolaze po cijeni od 2558 €