John Talabot

Jedan od najtraženijih svjetskih DJ-eva stiže u Zagreb

22. studeni 2022.

Fotografije: Press

Gloria Glam

Klub Peti kupe 25. studenog priprema jedno od najvećih stranih gostovanja od svojeg otvorenja.

U Zagreb stiže producent i DJ John Talabot, artist kojeg je danas poprilično teško sresti u intimnijem, klupskom ozračju. Nakon intenzivne festivalske turneje, Talabot dolazi na poziv glazbenog labela i brenda BUREK. Talabot je u deset godina karijere obrisao sve žanrovske granice koje bi ga mogle obilježiti i izgradio prepoznatljiv glazbeni prostor u kojem glavnu ulogu igra - osjećaj iznenađenja.

Talabot u petak stiže u Zagreb, u suradnji s Petim kupeom i glazbenim brendom BUREK, koji u svojih 12 godina postojanja promiče iste vrijednosti i potiče na znatiželju.

Za BUREK su dosad izdavali artisti poput Kinka, DJ Stingraya, Lukea Viberta, Terrencea Dixona, Ampa Fiddlera, Orlanda Voorna. S vremenom je etiketa prerasla i u merch/lifestyle brend, koji posljednje tri godine živi i kroz b.a.r.a.b.a shop u centru Zagreba. Peti kupe je, pak, baš poput Talabota u svojim setovima, uspio donijeti dozu nove energije koja je pomalo nedostajala na našim klupskim podijima.

Talabotu će društvo za pultom praviti Burekov Pytzek te domaćin iz Petog kupea, Antonio Zuza. Nakon pretprodaje (130 kuna putem sustava Entrio), cijena karte na ulazu iznosit će 150 kuna.