Uskoro

Jennifer Lawrence, Leo DiCaprio i još pola Hollywooda u filmu katastrofe

13. siječanj 2021.
Fotografije: Rexfeatures
Ines Madunić
Ines Madunić

"Don‘t Look Up" trenutno se snima u Bostonu, prikazivat će se na Netflixu, a cijela plejada holivudskih zvijezda glumi u njemu.

Čitajući najavu novog filma Adama McKayja, "Don't Look Up", postavlja se pitanje - tko nije uspio dobiti ulogu u ovom filmu? Jer osim Jennifer Lawrence i Leonarda DiCaprija u glavnim ulogama, pojavljuju se još i Cate Blanchett, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Matthew Perry, Tyler Perry, Kid Cudi, Jonah Hill, Himesh Patel, Tomer Sisley, Ron Perlman, Melanie Lynskey, Rob Morgan, Chris Evans... 

image
Leonardo DiCaprio i Jennfer Lawrence na snimanju u Bostonu

Teaser je objavljen u skupnoj Netflixovoj najavi novih filmova u 2021. godini, a datum početka prikazivanja još ne znamo. Priča prati dvoje astronoma (Lawrence i DiCaprio) koji pokušavaju upozoriti svijet da prema našem planetu juri asteroid koji bi mogao uništiti Zemlju. Naznačeno je kako se radi o političkoj satiri i filmu katastrofe.

image
Snimanje se odvija pod strogim epidemiološkim mjerama

Snimanje je trebalo početi u travnju prošle godine, ali zbog pandemije koronavirusa prebačeno je na studeni 2020. te se očekuje da će snimati sve do kraja veljače. Film vjerojatno možemo očekivati krajem 2021. na Netflixu.

Ovo je prva suradnja Jennifer Lawrence i Leonarda DiCaprija, a glumcu je ovo prvi Netflixov projekt. Redatelj i scenarist Adam McKay poznat je po filmovima "Vice", "The Big Short", "Anchorman" i "Step Brothers".