King Majestic

Jeste li već probali najbolji sladoled na svijetu?

21. studeni 2022.

Fotografije: Promo

Dolazi iz Hrvatske - King se može pohvaliti novom laskavom titulom!

Ljubitelji smo vrhunskih užitaka i hedonisti, pa samim tim i u vječnoj potrazi za novim, posebnim i neodoljivim okusima. Ukusni sladoledi su ono u čemu uživamo ljeti (ali i kroz ostatak godine), a sada imamo potvrdu da smo prbali najbolji sladoled na svijetu. King Majestic se okrunio titulom najboljeg sladoleda na svijetu, a prestižnu nagradu dodijelilo mu je Međunarodno udruženje proizvođača sladoleda (IICC – International Ice Cream Consortium) na svojoj redovnoj godišnjoj konferenciji, nakon prezentacije i kušanja sladoleda proizvedenih diljem svijeta.

"Izuzetno smo ponosni na ovu nagradu, koja dokazuje da naš King Majestic nije samo omiljen potrošačima koji ga prepoznaju kao novi okus brenda vrhunske kvalitete i inovativnih okusa, već je osvojio i strogi žiri - stručnjake specijaliste u industriji sladoleda. Naravno, ovo je posebno veliko priznanje za razvojni tim koji je uspio omiljeni svjetski desert, cheesecake, pretvoriti u fenomenalan sladoled", poručili su iz Leda plus.

King Majestic satkan je od sladoledne mase okusa cheesecakea s tekućim punjenjem od borovnice, dvostrukim preljevom od borovnice i bijele čokolade te hrskavim posipom žitarica. Inače, prvi King Classic pojavio se 1995. godine, a do danas lansirano je više od 30 jedinstvenih kombinacija okusa. King stalno podsjeća potrošače da je sasvim u redu biti odvažan i nije uvijek potrebno slijediti pravila, osobito kroz njegovu poznatu komunikacijsku platformu #breakingrules. Pa, tko kaže da sladoled svjetske kvalitete ne može doći iz jedne male zemlje?