Novo ruho

Kako izgleda blagdanska bajka u zagrebačkom Finjaku

23. studeni 2020.
Fotografije: Finjak

Zagrebačka deestinacija za ispijanje kave svoju blagdansku čaroliju smjestila je na otvoreno i sve nas razveselila novim blagdanskim ruhom.

Omiljena mjesta u Zagrebu polako poprimaju svoja božićna ruha i pretvaraju se u prave adventske bajke. Jedna je zasjala i u Finjaku, ove godine u novom ruhu. 

Njihova ovogodišnja priča odvija se na otvorenom u magičnom dvorištu gdje caruju orašari, fina kapljica, omiljena čokolada, osmijesi prijatelja i najbolje blagdanske fotke. Orašari su ove godine ujedno i stolovi koje je osmislio i ručno izradio kipar i vlasnik Denis Svirać. Na Finjakovoj terasi nalaze se i četiri sasvim nova lika orašara i posvetili ih ljudima uz koje smo lakše prebrodili pandemiju i potres. Ekipa iz Finjak četiri nova stanara su od milja su nazvali - Dragec, Alemka, Milan i Siniša.

Kuhano vino i ostale zimske napitke ove zime poslužuju u šalicama od recikliranog papira, a novost je i vino limitirane edicije u dekorativnoj boci, koje možete odnijeti prijateljima i obitelji.  Advent su preselili u dvorište kako bi na sigurnoj udaljenosti mogli uživati u blagdanskom raspoloženju.