Seriously Chic

Kako je Loewe Beauty postao sinonim za pritajeni luksuz

22. kolovoz 2022.

Fotografija: Promo/Loewe

Za poseban dojam u domu, biraju se probrani home&beauty proizvodi koji njeguju tijelo, daju na atmosferičnosti, a pristupom i estetikom komuniciraju čisti luksuz.

Ako inspiraciju za uređenje doma, cool dekoracije i aktualne trendove koji oblikuju naše police tražite na Instagramu i TikToku, vjerojatno ste primjetili zaokret prema nekim novim brendovima, naveliko poznatima u modnim krugovima, zatim nišnim imenima i svima koji se vode filozofijom minimalizma. Prošli smo dalek put od onih prvih dana "Instagram shelfija" - fotografija uredno poslaganih polica koje su najčešće bile ispunjene beauty proizvodima i/ili dodacima koji prostoru daju na stylish atmosferičnosti. Nije više naglasak samo na onome što će dobro izgledati na feedu, važna je i kvaliteta, više no kvantiteta (napokon). Jer, svaki novi shelfie u nama je, bili toga svjesni više ili manje, budio želju za kupovinom tih it komada koji se zapravo i nisu baš koristili, što posljedično ima loš efekt na okoliš zbog nepotrebnog gomilanja i hiperproizvodnje, kao i na naš budžet. 

Chic&luxury, mogli bismo reći, novi je uvjet za dijeljenje stylish fotografija doma koji vlada među influencerima, no i više od samog trenda, određeni brendovi stekli su popularnost jer zaista nude dobar proizvod koji pritom i lijepo izgleda. Beauty i home linija brenda Loewe jedna je od trenutno najpopularnijih. Za razliku od drugih modnih imena čije parfeme ili sitnice za dom također možete nabaviti - online ili u drogeriji, Loewe je ovoj kategoriji ipak pristupio nešto drugačije i u svemu tome održao je predznak luksuznog, elitnog imena, iako se radi o sitnicama kao što je sapun za ruke - ili mirisna svijeća (koja nam se naravno nalazi na listi želja). 

Loewe kolekcije vrte se oko mirisa koji omamljuju, sve od svijeća, parfema pa do linije za njegu tijela. Loewe proizvodi jesu skupi, no proizvod koji dobijete zaista izgleda i jest - skup, odnosno nećete platiti samo ime ili dobar dizajn proizvoda. Dakle ako želite luksuz, to ćete i dobiti, uz estetiku proizvoda koja je minimalna, i u duhu ovog brenda - jako stylish. Također, proizvodi nisu dostupni u svakoj drogeriji, možete ih pronaći na online stranici ili inozemstvu na mjestima poput Harrodsa ili Selfridgesa. Uz Loewe, voljeni brendovi koji se nalaze u stiliziranom dnevnom boravku ili Instagram kupaonicama su Byredo, Diptique, Augustinus Bader, Aesop... Dobra ideja za poklon ili treat yourself trenutak. 

image

Mirisna svijeća s mirisima bilja (78 eura)/ parfem Loewe Solo Ella (50 ml 78 eura)/ kruti sapun za ruke s mirisom indijske konoplje (40 eura)/ mirisna svijeća s mirisom čempresa (78 eura)