gg festive

Kako urediti dom za blagdane? Savjetuje nas Olivin

04. prosinac 2021.

Fotografije: Antonela Gaura/Olivin

Božić nam se približava i ovo je vrijeme kad ćemo svi provoditi puno više vremena kod kuće. A tko ne voli malo blagdanskog ugođaja? Antonela Gaura, čiji profil Olivin volimo pratiti na Instagramu - predlaže kako urediti dom.

Ove godine napravila sam odmak od inače najdražeg tradicionalnog crveno-zlatnog uređenja s mnoštvom Orašara. Odlučila sam se za spoj glamura i prirode s bogatim nijansama sive, bež i zelene. Inspiracija za smjer blagdanskog uređenja bila je tapeta s ptičicama u kojoj se miješaju nijanse sive boje.

Kuglice za bor su naizgled baršunaste teksture, ali su zapravo staklene u sivoj, puder rozoj i plavo-sivoj boji pomiješane s porculanskim kuglicama u nijansama zelene boje. Glamurozni dio bora osim kuglica su i veliki ukrasni cvjetovi i srebrne ptičice. Kako bih postigla harmoničan i smiren izgled unijela sam prirodnih elemenata poput eukaliptusa i češera uz nekoliko božićnih patuljaka od pamuka i filca.

Ostatak doma dekorirala sam aranžmanima od eukaliptusa, pinusa, srebrne smreke i čempresa koje sam smjestila u tegle za cvijeće. Za kraj, najdraži ukras su mi drveni borići koje mi je dečko sam izradio i oni su definitivno točka na i cijelog blagdanskog uređenja.

Pratite @olivin_ na Instagramu.