Stvorite svoja

Kršenje pravila možda i nije tako loša ideja

16. srpanj 2021.
Fotografije: Promo
Sponzorirani sadržaj/Ines Madunić

Mnogo se toga promijenilo u godinu i pol, pa tako i neka naša uvjerenja i prioriteti. Je li kršenje pravila baš uvijek loša ideja?

Bez obzira na to kako ste i gdje proveli posljednjih godinu dana, možemo se složiti da se mnogo toga promijenilo u našim životima. Ne samo to da moramo nositi maske, da smo dugo živjeli bez druženja i slični simptomi pandemije, nego i naš način razmišljanja. Prioriteti su nam drugačiji, neka smo uvjerenja odlučili odbaciti i posvetiti se onome i onima koji su nam bitni. Primjerice, sjećate li se kako smo prije znali pomisliti da je bolje ne isticati se, držati se svih pravila i šutjeti jer "šutnja je zlato"? Danas te izreke zvuče pomalo zastarjelo i sasvim nepotrebno. Život je naprosto prekratak i predragocjen da bismo ga trošili na nebitna ograničenja. Kršiti pravila možda ponekad nije tako loša ideja - pogotovo ako nas na kraju priče čeka nagrada. A dok stvaramo svoja pravila život je odmah zabavniji i slađi. 

image
King u čašicama

Baš pod tim motom omiljeni je sladoled King ušao u ljeto, predstavljanjući novitete kojima postavljaju svoja pravila i ističu se u masi. Nakon prošlogodišnjih štapića i čašica, ove godine stižu nam i King korneti, ukusni i praktični za kratke pauze u vrućim ljetnim danima. Tu su i nova multipakiranja pa ćemo osim uz King Double, uživati u praktičnim King Excite i Obssesion, a ako želite uživati u dvoje tu su King čaše of 450 ml. 

image
Sviđa nam se Kornet King

Ako zaista želite živjeti po svojim pravilima, pravi suputnik ovog ljeta bit će vam King Ruby štapić, sladoled okusa prženog badema s unutarnjim i vanjskim preljevom od prirodne, ružičaste ruby čokolade. 

A sve to ove sezone dolazi u novom, upečatljivom, koloritnom ruhu, u ambalaži koja je prošle godine osvojila prestižnu Red Dot nagradu za najbolji dizajn, kao i nagrade za dizajn i branding na nacionalnom natjecanju IdejaX. 

image
Multipakiranja za cijelo društvo

Ljeto 2021. već je proglašeno ljetom slobode, a znamo da slobodu svi moramo prvo stvoriti u sebi kako bismo je mogli zagovarati za sve druge. Želite li cijelo vrijeme biti sputani ili želite živjeti slobodno? Jer tko kaže da se sva pravila moraju poštovati - zašto moramo čekati kraj večere kako bismo jeli desert, je li šutnja zaista zlato i zašto se uvijek moramo ponašati onako kako drugi očekuju od nas?

image
Stvorite svoja pravila

Ove sezone stvorite svoja pravila, oslobodite se nepotrebnih ograničenja i istaknite se u masi - s omiljenim Kingom.