GG interijeri

Luksuzan stan oskarovke sa spektakularnim pogledom na New York

18. kolovoz 2020.
FOTOGRAFIJE: Profimedia

Ovog ljeta Jennifer Lawrence prodala je stan na Manhattanu, a mi imamo fotografije interijera dvoetažnog penthousea. Prepun svjetla te s dvije terase, stan je otišao u ruke libanonskog poduzetnika.

Dvije etaže i ukupno 370 kvadratnih metara stambenog prostora te dvije prostrane terase od ukupno 278 kvadratnih metara - ne zvuči loše, zar ne? Stan na Manhattanu donedavno je pripadao glumici Jennifer Lawrence, no ovog ga je ljeta prodala za nešto manje od 10 milijuna dolara.

image
Impresivan pogled s vrha zgrade od 30 katova

S obzirom na to da ga je kupila prije četiri godine za oko 15 milijuna, našla se tako u gubitku, no oskarovka ima još jedan stan u New Yorku i kuću na Beverly Hillsu u kojima češće boravi. 

image
Ugrađeni stol za stolni tenis je na terasi

Stan na Manhattanu na vrhu zgrade od 30 katova karakterizira jako puno svjetla. Na obje etaže raspoređeni su veliki prozori od poda do stropa, koji su visoki 3,5 metra te pružaju panoramski pogled na New York i rijeku Hudson u svakoj od soba. 

image
Prostrana kupaonica, jedna od 4 u stanu

U stanu su tri spavaće sobe, četiri kupaonice, a kuhinju i blagovaonicu od dnevne sobe odvaja dvostrani otvoreni kamin.

image
Glavna spavaća soba ima izlaz na terasu
--- 

Tamni, drveni pod u prostranoj kuhinji stvara sjajan kontrast s potpuno bijelom kuhinjom koja se također na cijeloj strani zida otvara velikim prozorima. Umjesto klasičnog otoka, na sredini je veliki, visoki stol. 

image
Prostrana kuhinja
image
Kontrast bijele, sjajne kuhinje i tamnog poda

Većina je namještaja kombinacija skandinavskog stila te nekih stiliziranih komada. Primjerice, u dnevnom boravku kauči su jednostavni, bijeli, kao i ostatak sobe, dok je naglasak na velikom ogledalu sa starinskim okvirom. 

image
Prozori se protežu preko cijelog zida

U blagovaonici je postavljen tradicionalno ukrašen tepih, dok je ostatak sobe u jednostavnom stilu. 

image
Blagovaonica i dnevni boravak

Na jednoj od dvije terase nalazi se prostor za roštilj te mjesto za odmor, dok je druga rezervirana za natkriveni prostor za gledanje televizije i blagovaonski stol na umjetnoj travi. 

image
Prostor za odmor na donjoj terasi
image
Dio terase s umjetnom travom
image
Vanjski dnevni boravak s kaučem, televizorom i kaminom