GG interijeri

Luksuzna vila u koju bismo se odmah uselili samo zbog prekrasnog pogleda

18. listopad 2020.
Fotografije: Profimedia
Ines Madunić
Ines Madunić

Komičarka Ellen DeGeneres i njezina supruga Portia De Rossi prodaju jednu od brojnih vila s fantastičnim pogledom na Pacifički ocean.

U Montecitu, predjelu Los Angelesa na samoj obali, nalaze se kuće svjetskih zvijezda, a baš tamo kuću su nedavno kupili Meghan Markle i princ Harry. Odmah do njih živjela je komičarka Ellen DeGeneres sa suprugom glumicom Portijom De Rossi. Njih su dvije sad kuću stavile na tržište i prodaju je za 39,9 milijuna dolara. 

image
Otvoreni plan kuće s velikom verandom

Kupile su je u siječnju 2019. za 27,7 milijuna i u njoj su provele karantenu te je tamo Ellen snimala svoju emisiju. Ogromno imanje proteže se na 3,7 hektara zemlje na kojem je kuća u tri odvojene zgrade, veliki bazen, tenisko igralište, jezerce... A sve je apsolutno zaštićeno od pogleda sa svih strana pa time i idealno za sve koji žele svoju privatnost.

image
Iz dnevnog boravka odmah se izlazi na terasu i dvorište

Kuća se sastoji od 4 spavaće sobe i 10 kupaonica, stambeni prostor zauzima 994 kvadratna metra, a sve je uređeno u azijskom minimalističkom stilu. 

image
Drveni stropovi karakteristični su za arhitekturu na Baliju i ostatku Azije
image
Minimalističko uređenje uključuje neutralne, prirodne boje

Puno prirodnog materijala, od drvenih stropova, parketa, bambusa i kamena u kupaonici... Nema puno boja, sve je u prirodnim, zemljanim tonovima. 

image
Prostrana glavna kupaonica s kamenom kadom i velikom tuš kabinom

Glavna kuća okrenuta je prema oceanu i iz nje se izravno izlazi na veliku verandu koja se otvara prema infinity bazenu. Staklene stijene su posvuda tako da u svakom trenutku imate fantastičan pogled prema Pacifiku. 

image
Infinity bazen dostojan svakog Instagrama
image
Vanjski dnevni prostor s otvorenim kaminom

Jedna od spavaćih soba koristila se kao kućni ured, a u sklopu kuće je i impresivna knjižnica. 

image
Knjižnica s ugrađenim policama

Pored su gostinjska kuća te "koliba" u kojoj je teretana, a u posebnoj zgradi nalazi se sigurnosni ured. 

image
Kuhinja je povezana s dnevnim boravkom

Ellen i Portia trenutno žive u vili na Beverly Hillsu koju su za 45 milijuna dolara kupile od glazbenika Adama Levinea i njegove žene Behati Prinsloo. Prodaja kuće nije ništa novo za Ellen i Portiju. U nešto manje od 20 godina, napravile su to više desetaka puta; kupe imanje, preurede ga i zatim prodaju za više novca. 

image
Veliko imanje ima još i teniski teren te jezerce

"Nikad nisam kupila kuću samo kako bih je prodala. Uvijek kažem: 'To je to, nikad se više neću seliti. Ljudi mi se već smiju. Uvijek kupimo kuću, obožavamo ju, a onda nam postane pomalo dosadno. Volimo različite stilove, ja volim preuređivanje. Pa ako možemo pronaći nešto drugačije i još zaraditi, zašto se ne bismo preselile u drugu kuću?", rekla je Ellen o svom "hobiju".