Za premium iskustva

Luksuzni kompleks za nezaboravne evente

29. studeni 2022.

Fotografije: Davor Dragičević

Sponzorirani članak

Ako tražite idealan ambijent okružen prirodom, imamo prijedlog za vas.

Pronaći luksuzni prostor koji je prigodan za svaku vrstu slavlja ili poslovnog događaja najčešće je izazovan zadatak. Od samog uređenja prostora koji je obilježen suvremenim duhom, do popratnih sadržaja i vrhunske gastronomske ponude, najčešće je teško ispuniti sve zadane uvjete. 

A nakon pandemije koronavirusa koja nas je na neko vrijeme "odvojila" od organiziranja evenata, sada smo ih se zaželjeli više no prije. S povećanom potražnjom za ekskluzivnim prostorima, izdvajaju se nove lokacije koje su dobile novo ruho. Jedna od takvih lokacija nalazi se u Varaždinu, okružena zelenilom i prirodom, kao spoj tradicije i suvremenog dizajna. Usred zelenog perivoja iz 1860. godine u Varaždinu, koji je danas zaštićeni spomenik parkovne arhitekture, nalazi se KAS event & club centar. Pogodan je za sve vrste poslovnih ili glamuroznih evenata, konferencija ili vjenčanja te obiteljskih druženja, a za profinjeni glamur zaslužan je dašak povijesti zbog kojeg postaje idealna pozornica za svako druženje. 

Novouređeni kompleks savršeno nadopunjuje zeleni ambijent koji je dostupan u svako doba godine, a multifunkcionalni prostor prilagođen je za različite potrebe: za velike događaje s do 250 osoba, manje za 50 ili za samo nekolicinu poslovnih partnera i kolega. Tree Hall unutar KAS event & club centra namijenjen je za do 70 uzvanika. Prostor je obogaćen dizajniranim detaljima poput masivnog zlatnog ovalnog bara u središtu. 

Prostorija Small talks prigodna je za manje poslovne sastanke za do deset osoba, a elegantan Powder room idealan je za završnu pripremu i uvježbavanje prezentacija poslovnih ideja. U sklopu kompleksa na raspolaganju je i intiman ambijent VIP salona za opuštajuću i ugodnu atmosferu užeg kruga uzvanika.

Usred zelenog perivoja nalazi se Kids zone, a dizajn igrališta izvrsno se uklapa u prirodu kroz prirodne materijale i zelenu boju. Na raspolaganju je kućica iz mašte i inovativna penjalica veličine pravog konja. Sve je postavljeno na gumenu podlogu i okruženo mekom travom kako bi mališani bili sigurni. Odabrani jelovnik za svaki event sklon je prilagodbama, a dostupna je i kratka edukaciju "Cheese Academy" koju vodi sommelier sira te prezentira sireve vrhunske kvalitete domaćeg proizvođača Vindije, naravno, uz čašu vrhunskog vina. 


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria Glam x KAS event & club