Premium jurilice

Luksuzni primjerci iz svijeta automobila prikazani su na prvom Underground eventu

09. prosinac 2022.

Fotografije: John Pavlish

Predstavljen je luksuzni segment vozila, prvi takve vrste u Hrvatskoj.

Sasvim posebne eksponate kao što su Aston Martin DBS, Ferrari 488 Spider, Lamborghini Huracan, Mercedes AMG GT S-E te Lotus Omega imali su prilike vidjeti klijenti i uzvanici prvog Auto Benussi Underground eventa. Još od samog otvorenja salona 2019. godine Auto Benussi underground krije iznimne primjerke iz automobilskog svijeta, a budući da su odnedavno ljestvicu podignuli ulaskom u pure luxury, odlučili su svojim klijentima, prijateljima i partnerima pokazati impozantnu garažu.

Auto Benussi od 2016. godine s brendovima Jaguar i Land Rover radi u premium segmentu tako da se ideja o proširenju priče u prodaju luksuznih brendova sama nametnula. Kroz projekt Auto Benussi Underground napravljen je iskorak prema luksuznim brendovima poput Aston Martina, Bentleya, Lamborghinija i ikone automobilizma, Ferrarija.

Auto Benussi garaža trenutačno broji više od 30 luksuznih i unikatnih modela automobila. Na eventu, predstavljeni su Lotus Omega, Ferrari 296, Aston Martin DBX 707, Aston Martin DBS, Ferrari 488 Spider, Mercedes GT S-E, Lamborghini Huracan, Range Rover Sport Ultimate Edition, Range Rover, Porsche GT3 Touring i Bentley GT Speed.

Uzvanici su, uz uživanje u luksuzu tehnoloških čuda koja integriraju najfinije materijale sa snažnim strojevima, imali priliku probati okuse chefova Matije Bogdana i Matije Pavlića, koji su se pobrinuli očarati nepca svih uzvanika, a posluživao se i Special koktel barmena Filipa Lipnika.

Kako bi kupci uživali u kompletnom paketu usluga Auto Benussi u bliskoj budućnosti planira organizirati klub vlasnika luksuznih automobila. To uključuje brigu o automobilu, ali i pružanju novih hedonističkih iskustava. Isto tako, sljedeće godine u ovo vrijeme planirano je otvorenje zasebnog prodajnog centra posvećenog isključivo luksuznim automobilima.