Nova era

Luksuzni Tiffany & Co. slavi ljubav uz prvi zaručnički prsten za muškarce

04. svibanj 2021.
Fotografije: Promo
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Dijamantni zaručnički prsten u tradicionalnom luksuznom brendu više nije namjenjen isključivo za žene.

Poznati brend luksuznog nakita okreće novi list i slavi svaku ljubav novom kolekcijom zaručničkog prstenja, prvi put onom za muškarce. Tiffany & Co. je objavio kako u svibnju u njihove poslovnice dolazi nova kolekcija zaručničkih prstena za muškarce pod imenom koje odaje počast osnivaču ove kuće - Charlesu Lewisu Tiffanyju. Na web stranicama kolekcija je već dostupna i predstavlja dva dizajna prstenja u većim i manjim dimenzijama, izrađenim od kvalitetnog titanija ili platine, sa suvremenom siluetom u obliku pečatnjaka. Središte naravno čini dijamat kvadratnog ili okruglog reza, po tradiciji ove kuće. 

Uz sve veći broj država koje legaliziraju istospolne brakove, iz Tiffanyja, koji se nalazi pod okriljem grupacije LVMH, kazali su kako ovom kolekcijom žele poželjeti dobrodošlicu novim tradicijama kojima se slave sve ljubavne priče i odanost između dvije osobe. 

image
Zaručničko prstenje za muškarce iz kolekcije 'The Charles Tiffany Setting'

Prvi dijamantni zaručnički prsten Tiffany je predstavio još davne 1886. i od tada je njihovo prstenje pojam luksuznog zaručničkog prstena za žene. U 2021., vrijeme je da se promijeni tradicija, uz liniju finog nakita rađenog i za muškarce. Prodaja zaručničkog prstenja u prošloj je godini činila 26 posto ukupnih prihoda, a uz ovu kolekciju, očekuju još veći profit iz ove kategorije.