Novi broj

Luksuzno ljetno izdanje magazina Gloria Glam je u prodaji!

10. lipanj 2021.
Fotografija i styling: Suzana Holtgrave
Make-up: Selina Spittler @Creative Beauty Company
Kosa: Christina Oesterhaus @Peperminticircus 
Model: Jada Joyce @A Management / nosi haljinu Bo-Kyoung Lim 

Ne propustite novi broj magazina Gloria Glam - u novom formatu, na još više stranica i s još više uzbudljivih tema i zanimljivih sugovornika, a uz novi broj ne propustite učinkovitu masku za lice La PIEL LAB.

Elegantno koreografirana naslovnica, koju je fotografkinja Suzana Holtgrave hrabro, vizionarski snimila u još uvijek pandemijski zaključanom Berlinu, modni je trenutak lišen svih pravila i okova - simbol slobode, stvarne i potrebne svakom od nas koji smo postali (konačno!) svjesni njezina istinskog značenja - jedinog ispravnog puta prema refleksiji našeg unutarnjeg stanja. Upravo slobodu slavimo ovim brojem. Ispravit ću se - slavimo novu, updateanu verziju, onu koja nam se pomalo vraća, a mi je dočekujemo svim svojim osjetilima. 

Nove gg stranice koje su pred vama svjedoče o erupciji kreativnosti za koju su zaslužni pojedinke i pojedinci iz različitih sfera umjetnosti, dizajna, mode i biznisa koji su ovaj broj stvarali, kao i oni u čije smo svjetove ušli - buntovni, provokativni, krhki, snažni, očaravajući, zaigrani, beskompromisni, rasterećeni, apstraktni, intrigantni i nadasve ohrabrujući u činjenici da biti slobodan znači biti svoj. Većina naših sugovornica i sugovornika, autorica i autora, kolumnistica i kolumnista koji slobodu žive kroz svoje umjetničko i intelektualno stvaralaštvo, glazbu, ples, književnost, psihologiju, biznis, modu, performans - u ovomu broju kao da su nesvjesno pratili neki nepisani radni nalog - baš svi su bili impresionirani idejom oslobođenja, rada na (samo)zaštiti, bliskosti i intimnosti koja je inherentna ljudskom rodu. 

Od predivno svoje glumice Csille Barath Bastaić s kojom smo u jednom nesretno nastradalom zagrebačkom donjogradskom stanu, ali i dalje punom života, tog nedjeljnog poslijepodneva uživali u savršeno opuštenoj atmosferi, intrigantnog umjetnika Bogomira Doringera, koji nam je dočarao stvaralačku energiju Amsterdama, do fotografkinje Lorne Kijurko, koja nam je u formatu fotoeseja ispričala priču o svojoj intimi.

Pridružila im se i propulzivna umjetnica Selma Selman, talentirana hiphoperica duhovitog umjetničkog imena Muha i Marija Medigović, dizajnerica u modnoj kući Fendi, dok nas je koreograf svjetskoga glasa Matija Ferlin uveo u svoje stvaralačke procese, baš kao i vizionarski modni dizajner Mihano Momosa te jedan od najperspektivnijih francuskih književnika Jean-Baptiste Del Amo.

Uz autore tekstova i fantastičnih modnih editorijala, oni su slobodno društvo koje ostavlja važan trag na svijet oko sebe. Naši kreativci nisu impresionirani lagodnim zonama djelovanja, oni vole iskorake, vole misliti radikalno i stvarati nove svjetove slobode vodeći se životnom filozofijom koju i mi zagovaramo. I stoga prepustite se našim stranicama, drage čitateljice i čitatelji, ovaj put dolazimo na novom, osvježenom formatu magazina kojim otvaramo neka nova, nadolazeća poglavlja naše slobode stvaranja, pa potom, nadamo se inspirirani, kreirajte svoje nezaboravno i slobodno ljeto - baš onakvo kakvim ga želite. 

Voli vas vaš gg. 

Ljetni broj magazina je u prodaji od petka 11. lipnja: ne propustite na dar masku za lice La PIEL LAB.