Novi broj

Luksuzno proljetno izdanje Glorije Glam je na kioscima!

26. ožujak 2021.
Fotografija na naslovnoj stranici - MATKOVIĆ & VILD
Ilustracija - LUNAR
Kreativno vodstvo i styling: ROMANO DECKER / Šminka: NINA PEJNOVIĆ / Frzirua: ANTE PAŽANIN @SALON GLAMOUR 
Ida Prester nosi t-shirt RAIINE, GARDEROBA; ogrlica ZARA, ARENA CENTAR

Vrijeme je za ludu energiju i neslomljivi optimizam upakirani u novo izdanje Glorije Glam koje slavi umjetnost i modu u svim njihovim formama i oblicima, uz pratnju karizmatičnih individualaca, talentiranih kreativaca i naših autora – od Sydneya i Los Angelesa preko Münchena, Berlina i Pariza do Firence i Beograda.

Nova Gloria Glam je na kioscima i standardno (da ne kažemo "tradicionalno") nudi izvrsnu sinergiju tekstualnog i vizualnog. Uz ekstra bonuse – dva poklona koja ćete zaista željeti imati u svojoj kozmetičkoj torbici. MOSCHINO Toy 2 BUBBLE GUM + masku za obnovu ili noćnu kremu REN. Pretty cool, zar ne?

Ida Prester, svestrana zvijezda krasi naslovnicu našeg proljetnog luksuznog izdanja. Naime, upravo je ona prošle godine izbacila čak pet novih glazbenih singlova, preselila se iz Beograda u Zagreb, ambasadorica je Cocktine kampanje "Živim za svoju stvar", osmislila je pokoji novi projekt, a onda nas zarazila optimizmom. Uokvirena je u stiliziranu floralnu gestu velikog grafitera i street umjetnika Slavena Kosanovića Lunara.

Kolumnistica Jelena Veljača s balerinom Jovanom Mirosavljević u praznom je beogradskom Pozorištu izvela pravu fotografsku predstavu zaokruženu intimnim razgovorom do dugo u noć. U isto vrijeme se u centru Zagreba odvijao razgovor s Anom Grzunov i Mašom Barišić koje su upravo za umjetnike osmislile Atelje na br. 1.

Tu su i Nikola Grabovac kojeg smo nazvali našim profesorom Baltazarom, pa eksperimentalni filmaš Dalibor Barić, propulzivni Miloš Trakilović uz kojeg smo prošetali art scenom Berlina. Fenomenalni dirigent Darijan Ivezić objasnio je kako se trenutačno stvara u Münchenu, dizajner Marc Ange očarava svojim staklenim kreacijama parfema, a kiparica Zvonimira Karavida opravdala je status nove zvijezde naše umjetničke scene. Svi su oni samo dio naših sugovornika koji imaju jednaku misiju – učiniti ovaj svijet boljim mjestom – mi im vjerujemo. Zavodljiva je ta nezaustavljiva energija, kao i promišljena provokacija, pametni aktivizam i feminizam s kojim su se autori bavili u ovom broju. Nije zapostavljen niti "nužan" pogled "unutar sebe", uz pratnju renomiranog psihijatra Roberta Torrea, a u broju su i dr.sc.Iza Kavedžija s University of Exeter, znanstvenica i antropologinja koja se bavi srećom te feministička (svjetska!) ikona dr.sc.Sara Ahmed koja je objasnila što je pak – kulturna politika emocija.

Pobjegnite s nama u čarobni modni svijet kojeg smo kreirali uz promišljene i uzbudljive modne editorijale, lepeze modnih trendova i jako stylish sugovornike. Zapitali smo se na putu "ima li života nakon modnih magazina" i odgovore pronašli uz utjecajne dame modnog svijeta, a da je moda došla na novi level potvrđuje nam genijalna tema Fashion Gaminga, kao i ona o budućnosti mode na otpadu.

Kad je riječ o beautyju, nikako ga ne propustite – stranice posvećene ljepoti prepune su novih pravila koje želimo prigrliti, savršenih proizvoda, boja i parfema koje prizivaju jedno jako lijepo i mirisno proljeće.

Nismo se zaboravili prepustiti ni hedonističkim strastima – šetali smo kroz interijere starog pariškog šarma, odmarali se na rubu fjorda od kuda puca neopisivi pogled na jugozapadnu Norvešku, isprobavali nove okuse i raspravljali o novim gastro konceptima s mladom i talentiranom cheficom Karime Lopez iz jako stylish restorana Gucci Osteria u Firenci.

Ovo je samo dio bogatog sadržaja s kojim vam jamčimo uzbudljivo iskustvo čitanja naše Glorije Glam, a "mirišimo" i neka bolja vremena.

I da, darujemo vam i MOSCHINO Toy 2 BUBBLE GUM parfem i REN noćnu kremu ili obnavljajuću masku – znamo da će vam se svidjeti.

Novi broj, osim u Hrvatskoj, dostupan je i u Sloveniji, BiH, Makedoniji te u Srbiji - u Beogradu i Novom Sadu