Iskustvo na Kornatima

Mediteransko iskustvo na Kornatima okupilo je ljubitelje luksuznih plovila

10. srpanj 2023.

Fotografije: Robert Pichler

Gloria Glam

Na ekskluzivnom događanju "Technohull Confidential" predstavila modele za uživanje u ljetu

Prigodnom zdravicom za uspješnu prošlu sezonu te nastavak ove započelo je događanje koje je trajalo dva dana, a bilo ispunjeno druženjem i raznim aktivnostima. Uzvanici su uživali u raskošnim pićima i mediteranskim delicijama.

Takvu mediteransku uvertiru u ljeto priredila je MennYacht grupacija za svoje uzvanike na Kornatima u konobi Opat gdje su predstavljeni modeli luksuznih plovila na događanju "Technohull Confidential". Impresivni pogled na zalazak sunca i predivan krajolik upotpunili su atmosferu, naravno uz glazbu uživo koja je bila neizostavan dio večeri. Osim DJ-a i saksofonista uzvanike je zabavljao mladi glazbenik Devin Juraj s izvedbom nekoliko bezvremenskih klasika.

image

Fotografije: Robert Pichler

U posljednjih 25 godina MennYacht Grupa profilirala se kao sigurna luka za sve zaljubljenike u mediteranski način života. Jedinstvena kombinacija luksuznih servisa rađenih po mjeri klijenta te vrhunskih proizvoda osiguralo je MennYacht Grupi kompetitivnost te sigurnost klijentima, bilo kod kupovine, prodaje, najma, održavanja ili servisiranja plovila. MennYacht Grupa službeni je zastupnik za plovila Ferretti Grupe.

image

Fotografije: Robert Pichler

"Gosti su bili oduševljeni našim događanjem na kojem smo mogli predstaviti naša plovila i time im predočili iskustvo mediteranskog načina života”, rekao je Matjaž Murko, predsjednik Grupacije te nadodao: "Cilj nam je bio stvoriti jedinstveno iskustvo koje će ostati urezano u sjećanju svakog uzvanika. Drago nam je što smo uspjeli premašiti očekivanja i pružiti nevjerojatnu večeru luksuza. Iduće godine planiramo još više pomaknuti granice." Grupacija iduće godine najavljuje veliko događanje za jubilarnih 30 godina na kojem planira okupiti još veći broj uzvanika i ljubitelja Mediterana.

image

Fotografije: Robert Pichler