Vush Pop

Mini igračke za maksimalno zadovoljstvo

21. listopad 2021.
Fotografije: Promo

Iz tvrtke Vush rekli su da im je cilj bio napraviti ‘slatke, zabavne i raznolike vibratore‘. Možemo reći da su uspjeli.

Seksualni wellness pojam je koji se sve češće upotrebljava, a istovremeno je i vrlo propulzivna industrija koja raste svakim danom i itekako koristi inovativne tehnologije i načine marketinga za svoje proizvode. Uglavnom je usmjerena prema ženama i parovima, a tijekom pandemije koronavirusa zabilježili su najveći rast, a posebno su profitirali novi, maleni brendovi. 

Jedan od takvih je i Vush, australski brend koji je upravo predstavio novu kolekciju vibratora pod nazivom "Pop". Sastoji se od četiri minijaturna vibratora koji dolaze u pastelnim bojama. Ideja iza ove kolekcije je potaknuti ljude da svoje seksi igračke nose posvuda sa sobom. 

"Pomičemo granice ideja kako vibrator treba izgledati. Naša misija je dizajnirati proizvode koji su slatki, zabavni, kompaktni i beskrajno raznoliki. Naša 'Pop' kolekcija inspirirana je ljepotom, a objedinjuje sve stvari koje volimo te potičemo kupce da se zabave sa svojim zadovoljstvom, gdje god išli", rekli su iz Vusha. 

Linija se sastoji od Gloss bulleta, Plump Palm vibratora, Swish dual tip 'zečića' i Shine G-spot stimulatora. Svi su otporni na vodu i imaju više razina i načina rada. Koštaju između 40 i 65 dolara, a cijelu Vush ponudu pogledajte na njihovoj službenoj stranici.