gg Désir

Mir(isi) & obilje, boje & smijeh: Ljupka Gojić Mikić otkrila nam je favorite za proljeće

15. svibanj 2023.

Fotografija: Biljana Blivajs/ Cropix 

Omiljene komade i trenutke za proljetnu sezonu otkriva nam GG kolumnistica, poduzetnica i bivši model Ljupka Gojić Mikić

PROLJETNI PIKNIK

Piknik je najbolji, najpotrebniji i najkorisniji trend koji ću prakticirati cijelo proljeće, kojemu se neizmjerno veselim. Priroda i igra mojih djevojčica pokraj mene - čista slika raja!

MIU MIU SANDALE

Elegantne s dozom umiljatog punka. Vesele i iskoristive za različite prigode. Uz njih drugi odjevni odabiri moraju biti ponešto mirniji. 

DERMACARE

Kozmetika kojom - ukratko - pokrijem sve što trebam pokriti. I koža mi je, pretpostavljate, zahvalna. 

NAKIT - PACO RABANNE

Detalj za podizanje jednostavnog stylinga koji, zapravo, najviše volim. Nosim ga uz bijelu majicu i traperice.

VELIKE TORBE

Dakle, XXL torbe me očaravaju. Ok, i male, priznajem. Ali sada su mi u fokusu one velike. U njih stanu sve nepotrebne stvari koje vas mogu tijekom dana razveseliti, a odlične su i zbog moje neodlučnosti, ali i zbog kćeri jer zbog njih nosim svašta sa sobom. Maramice, parfem, ruž, nakit, knjiga, časopis, voćka, boca za vodu, čokolada...

WESTMAN ATELIER

Ruž koji obožavam je Dou Dou, nijansa Warm Rose. Svjež, a topao. Prikladan za proljeće.

PARFEM BESOS - CARNER

Gornje note su talijanska mandarina i madagaskarski biber, srednje note su iris i arapski jasmin, a bazne mošus, benzoin i vanilija. Ukratko, zavodljivo!

VOĆE I POVRĆE

U izobilju i stalno. Proljeće miriše na mladi luk, zelenu salatu, rane jagode, mlade kruške. Zdravlje je pretpostavka svekolike ljepote - i duševne i psihičke. Sve drugo je nebitno.

TRAPER

U svim oblicima, uz sve. Traper hlače su neophodne, mladalačke i uvijek stylish. Poderane, uske, baggy, tamni ili svijetli jeans. Sve radi!