GG izbor

Misho naušnice voljet će svi koji imaju AirPods slušalice

17. listopad 2020.
Fotografije: Promo Misho
Ines Madunić
Ines Madunić

Na ideju je došla vlasnica brenda nakita nakon što je shvatila da joj jako smetaju naušnice dok koristi slušalice, primjerice na Zoom konferencijama.

Indijski brend nakita Misho poznat je po minimalističkom dizajnu koji se može nositi svaki dan, ali i biti pravi statement kad vam to treba, pogotovo zato što vole raditi nakit koji je višenamjenski. Tako kod njih možete pronaći jedan komad koji možete koristiti kao naušnice, ogrlicu, narukvicu te lančić za naočale. 

A jedna od njihovih inovacija su i naušnice koje će voljeti svi vlasnici AirPods slušalica. Naime, dizajnirane su tako da u naušnice stavite svoje slušalice, koje se u njih savršeno uklapaju. Tako istovremeno imate modni dodatak, ali i možete bez problema koristiti svoje slušalice, koje vam nikad više neće ispasti. 

Na ideju je došla osnivačica brenda Suhani Parekh, koja je za vrijeme karantene primijetila kako joj je nezgodno i neudobno koristiti bežične slušalice tijekom brojnih Zoom konferencija i telefonskih poziva uz naušnice koje je imala. Zato je odlučila dizajnirati komad nakita koji će vam koristiti u svakodnevnom životu. 

Misho naušnice zasad dolaze u dva oblika i dvije veličine i dvije boje, a najbolje pristaju originalnim Apple AirPods slušalicama. Koštaju od 75 do 126 dolara.