Detalj u interijeru

Lončanice u kojima će kućne biljke biti još ljepše

16. siječanj 2021.
Fotografije: Promo
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Biljke koje su preživjele 2020. godinu smjestite u nove, estetski primamljive lončanice koje će podignuti svaki prostor.

Ako ste kao i mi u prethodnoj godini razvili ljubav prema kućnim biljkama, onda vas posebno vesele i posude u koje se zelene ljepotice smjeste. Izbor lončanica i tegli za cvijeće u ponudi brendova je trenutno dosta zanimljiv, pa su lončanice sve samo ne obične - poslužit će kao sjajan dodatak interijeru.

One moderne, minimalističke s motivima lica ili figure, one geometrijskog izgleda, možda tegle koje oponašaju one starinske... Svojoj biljci namijenite onu koja će se najbolje uklopiti u trenutno uređenje stana ili kuće. Uvijek su dobar izbor one od bambusa ili rafije - domu daju na toplini i lako se uklapaju u svaki stil uređenja. Takve, "obične", ali i ekstravagantne, izdvojili smo nekoliko zanimljivih lončanica zbog kojih ćete ako niste vlasnik biljke, nabaviti barem jednu. 

image
Pletena lončanica Ikea (39 kn)/mala lončanica s licem H&M Home (14,99 eura)/lončanica s mjehurićima H&M Home (20 eura)/tegla za cvijeće Jysk (25 kn)
image
Smeđi ćup Zara Home (459 kn)/tegla starinskog izgleda Zara Home (149kn)/manja tegla s uzorkom Vivre (50 kn)/tegla s licima Jysk (40 kn)
image
Lončanica s motivom ZDG; Matches Fashion (350 eura)/dvije manje lončanice Vivre (76 kn)/lončanica u obliku pješčanog sata Dizajnoholik (od 490 kn do 1810 kn)/posuda za cvijeće Emmezeta (149 kn)