gg gadgeti

Na listi želja: stylish pametni telefoni na preklop

24. kolovoz 2022.

Fotografija: Promo

Gloria Glam

Pripadaju mnogim lifestyleovima, cool su gadgeti, informirate se preko njih i pritom - sjajno fotografirate!

Pokazalo se da su preklopni pametni telefoni postali popularniji nego ikada prije. Tako su ovoga ljeta glavne "zvijezde pod reflektorima" novi Galaxy Z Flip4 i Z Fold4 pametni telefoni koji očaravaju svojim izgledom, trendi bojama, kamerom kao i ostalim super opcijama za zabavu, kreativnost i produktivnost!

Galaxy Z Flip4 – za svaku koktel torbicu ili džep

Dolazi s tanjim šarkama i ravnijim rubovima, dok je stražnja strana ukrašena matiranim staklom zbog čega nosi titulu "najelegantnijeg uređaja". Dostupan je u zanimljivim kombinacijama i bojama: ružičasto-zlatnoj, plavoj i ljubičastoj, a za one koji ipak vole jednostavnost tu je i grafitna boja. Kada je zaklopljen, može stati u svaku torbicu kao i u onaj najmanji džep na omiljenim trapericama ili suknji – drugim riječima, pristaje uz sve modne kombinacije. Vanjski zaslon od 1,9-inča se može personalizirati prema vlastitom stilu – od pozadine, sata pa sve do widgeta, a tu je i Quick Shot značajka za fora selfije u pokretu. Kod kamere postoji i FlexCam opcija s kojom možete napraviti mini "photo session" iz više kutova, i to bez upotrebe ruku za fotke koje će začiniti Instagram feed. Veći kapacitet baterije, podrška za super brzo punjenje - sve potrebno za maksimalno uživanje!

Galaxy Z Fold4 – za najveće kreativce i multitaskere

Ako razmišljate o tome da imate pametni telefon i tablet u jednome, Galaxy Z Fold4 idealan je odabir pogotovo ako ste multitasker i veliki kreativac. Kada je rasklopljen ima veliki zaslon od 7,6-inča, podržava i Multi Active Window značajku koja omogućava da zaslon podijelite na nekoliko prozora te da na taj način budete produktivniji, ali i da istovremeno možete uživati u različitim sadržajima. Primjerice, na jednom prozoru gledate omiljenu seriju, na drugom scrollate po društvenim mrežama, dok na trećem obavljate online shopping. Galaxy Z Fold4 donosi podršku za S Pen olovku te novi izgled Taskbar funkcije, krasi ga sustav od pet kamera gdje je novitet širokokutna leća i Super Night Solution značajka za snimanje ili fotografiranje po mraku. Dizajn je dostupan u tri boje: sivo-zelena, fantomska crna i krem.

Galaxy Buds2 Pro – stylish slušalice

Uz pametne telefone, slušalice su neizostavan dodatak. Galaxy Buds2 Pro slušalice prije svega imaju kompaktan, ergonomičan dizajn, jako su udobne, a osim toga mogu se naći i u ulozi modnog dodatka – poput naušnica. Sigurne su za nošenje: ne ispadaju što znači da možete bez straha uživati u omiljenim fizičkim aktivnostima – od laganog trčanja, rolanja pa sve do dinamičnijeg treninga u teretani. Active Noise Cancellation će ukloniti vanjsku buku, a u slučaju da ste ih negdje zagubili SmartThings Find aplikacija ih sada može locirati ako se možda ne nalaze u svojoj futroli. 

Više informacija o prednarudžbi i promotivnim cijenama možete pronaći na linku.

image

novo slušalice