Casetify x Louvre

Neka vaš pametni telefon postane vrhunsko umjetničko djelo

27. veljača 2021.
Fotografije: Profimedia

Jako zanimljiva suradnja koja nam se sviđa - djela pariškog Louvrea na maskama za mobitele.

Svi ljubitelji klasične umjetnosti sada će moći ukrasiti svoj pametni telefon nekim od najvažnijih djela u povijesti. Naime, u prodaji su maske za mobitel poznatog brenda Casetify koje su napravili u suradnji s pariškim muzejem Louvreom. 

image
Fotografije: Profimedia

Na svom mobitelu tako ćete moći nositi Da Vincijevu Mona Lisu, antičku Veneru iz Mila, Slobodu koja vodi narod Eugena Delacroixa ili Ingresovu Veliku Odalisku. Isti motivi našli su se i na bocama, kutijicama za AirPods i prijenosnim punjačima. Neke maske izgledaju poput ulaznice za slavni muzej, a možete ih i personalizirati dodajući svoje ime. 

Casetify je jedan od najpopularnijih brendova za dodatke za pametne telefone, a vole ih i brojni slavni, poput Gigi Hadid i Kylie Jenner. Često imaju suradnje s drugim brendovima kao što su Hello Kitty!, Disney, Pokemon, NASA, Coca-Cola, Saint Laurent, Thom Browne, Vetemans, The Rolling Stones... Sve slavne suradnje vrlo se brzo rasprodaju pa ako želite komad iz Louvre kolekcije, ne čekajte dugo. Doduše, boce od nehrđajućeg čelika već su rasprodane, maske koštaju 55, a kutijice za AirPods 35 dolara.