Do Revenge

Netflixova teen komedija o prijateljstvu, strasti i osveti

11. kolovoz 2022.

Fotografija: Profimedia

Film s Camilom Mendes i Mayom Hawke u glavnim ulogama na streaming će platformu stići 17. rujna, a trailer obećava duhovite dijaloge, zanimljiv zaplet i odličnu zabavu.

Teen filmove nemoguće je prerasti i zato će Netflixov film "Do Revenge" u režiji Jennifer Kaytin Robinson postati temom za razgovor i mlađim i starijim generacijama. Ova "gen Z" verzija "Opasnih djevojaka" udružuje dvije djevojke potpuno suprotnih naravi u jednom, zajedničkom cilju: osveti. 

Drea, cura s naizgled savršenim životom, dečkom iz snova, vojskom prijatelja i sa zavidnim statusom u srednjoškolskoj hijerarhiji, mašta o danu i načinu na koji će se osvetiti istom tom "čudesnom" dečku koji je iz pakosti objavio njihovu privatnu snimku. Eleanor, s druge strane, nikad nije imala takvu društvenu poziciju, ali to ne znači da nema svoju neprijateljicu kojoj želi prouzročiti zasluženu patnju. Dvije se djevojke oslone jedna na drugu i postave zamku onima koji su dovoljno naivni da u nju upadnu, a sve kroz scenarij prožet šarmom, humorom i referencama na pop kulturu.

image

Camila Mendes i Maya Hawke
Fotografija: Profimedia

Redateljici je ovo drugi film za Netflix: prvi, "Someone Great", romantična je komedija koja se dotiče omiljenih tema toga žanra - prijateljstva, prekida, avanture i ljubavi. Uz to, Robinson je kreirala jednu MTV-jevu seriju te napisala nekoliko filmova uključući i "Thor: Love and Thunder". Glavne uloge u novoj komediji "Do Revenge" igrat će Camila Mendes, zvijezda serije "Riverdale" i Maya Hawke, kćer Ume Thurman i Ethana Hawkea koju znamo kao Jo iz filma "Male žene", a pojavila se i u Tarantinovom filmu "Bilo jednom... u Hollywoodu". Uz njih se u filmu pojavljuju Austin Abrams, Ava Capri, Rish Shah, Alisha Boe, Talia Ryder, Jonathan Daviss, Maia Reficco i Sophie Turner. Film ćemo moći pogledati na Netflixu od 17. rujna, a nadamo se da će parirati poznatim nam teen klasicima. Trailer pogledajte u nastavku.