Pravi trendseteri

Ni muškarci nisu odoljeli šljokicama: Saša Lozar nosio je najupečatljiviji komad

02. prosinac 2023.

Šljokičasta odjeća, ali i modni dodaci, bili su poželjni u apsolutno svim varijantama, a zbog komada sa šljokicama poglede su privlačili i muškarci.

Još se uvijek prepričavaju dojmovi s GG Magic Xmas partyja u zagrebačkoj kavani Kavkaz na kojem su brojni uzvanici zasjali u svojim najboljim izdanjima. Dress code Xmas partyja bio je baš kako i dolikuje slavljeničkom razdoblju - sparkle, a u izazovnim kreacijama nisu blistale samo žene nego i muškarci. 

Šljokičasta odjeća, ali i modni dodaci, bili su poželjni u apsolutno svim varijantama, a zbog komada sa šljokicama poglede su privlačili i muškarci. Pjevač i radijski voditelj Saša Lozar zablistao je u metalik košulji s visokim ovratnikom brenda Pacco Rabanne koju je iskombinirao s dvobojnim sivim trapericama i elegantnim crnim cipelama. 

image

Glazbenik Saša Lozar

U blagdanskom outfitu iza kojeg stoji dizajnerica Lana Puljić stigao je i glumac Slavko Sobin. Splitski glumac na partyju se pojavio u crnom satenskom odijelu ispod koje je imao tamnoplavu šljokičastu bluzu kojom je ispoštovao dress code. 

image

Glumac Slavko Sobin

Da su šljokice IN čak i kada je muška moda u pitanju dokazao je i lifestyle poduzetnik i digitalni nomad Tomislav Pancirov. On je u Kavkaz stigao u srebrnoj bluzi s našivenim šljokicama, sivom sakou i maslinastim hlačama. 

image

Digitalni nomad Tomislav Pancirov

Komičar Mario Petreković na party je stigao u crnom odijelu ispod koje je imao bijelu košulju, a naizgled klasičnu kombinaciju upotpunio je efektnim srebrnim metalik tenisicama, dok je njegova partnerica blistala u efektnoj i glamuroznoj haljini sa šljokicama.

image

Komičar Mario Petreković u društvu partnerice Aleksandre Kramberger

Nadolazeće blagdansko razdoblje ujedno je i završetak minimalističke modne ere te početak blještavila, efektnih statement komada i, naravno, nezaobilaznih šljokica što se pokazalo i tijekom čarobnog GG Xmas partyja u kavani Kavkaz.