GG MAGIC XMASS PARTY

Nika Turković ispod bora želi ono što si inače sama ne kupi, Albina priznaje da bi voljela - štene

15. prosinac 2023.

Boris Kovačev/ Cropix

Želje su različite, pa tako i kod naših zvijezda koje su nam otkrile što bi ove godine voljele dobiti ispod bora - od knjiga preko kozmetike pa sve do psića - provjerite što su nam rekli.

Na GG Magic Xmas partyju iskoristili smo priliku i saznali što si ove godine ispod jelke priželjkuju pjevačice Nika Turković, Albina Grčić i Sara Renar te glumica Iva Jerković, ali i voditelj i glazbenik Saša Lozar te mnogi drugi. Želje su, očekivano, različite, ali svi nam priznaju kako vole darivati druge i zaista u tome uživaju.

I dok Nika Turković priželjkuje finu svijeću - ono za što sama nikada ne izdvoji novac, pjevačica Albina pak si ispod bora priželjkuje štene. 

"Znam da je to velika briga i nisam sigurna je li pravi trenutak jer još uvijek živim s roditeljima u Splitu, ali to mi je želja", otkrila nam je Albina, dok je glumica Iva Jerković priznala kako voli darivati druge kad osjeti potrebu, nevezano uz datum ili prigodu. Sara Renar misli da je najbolji dar knjiga, dok su supružnici Valentina Walme i Marko Petrić otkrili da su jedno drugome već otkrili koje su njihove ovogodišnje želje. Pogledajte video! 

Pogledajte kako nam je bilo na GG Magic Xmas partyju