Riverside Garden

Novi prostor za vjenčanja uz rijeku, okružen zelenilom i lavandom

05. ožujak 2021.
Fotografije: Riverside Garden 

Na zagrebačkim golf terenima uskoro će biti otvoren novi event centar - idealan za raskošna vjenčanja.

Riverside Garden novi je wedding i event centar na poznatoj lokaciji prostranih terena uz rijeku Savu. Novi prostor okružen je zelenim vrtovima i lavandom te omogućuje evente do 300 gostiju. 

Ovime je šator otišao u povijest, a glavna prednost novog centra je da omogućuje vjenčanja i evente tijekom cijele godine. Prostor će tematski mijenjati svoje kulise sva četiri godišnja doba nudeći poseban dizajn za proljeće, ljeto, jesen i zimu, a sve će biti podložne personalizaciji po želji mladenaca i gostiju događanja. 

Jedinstvena terasa od 500 četvornih metara okružena je divnom zelenom površinom od 5.000 kvadrat s bazenom - fontanom, raznovrsnom hortikulturom te poljem lavande koje, uz opuštajući i zeleni element, nudi i dašak romantične Provanse.

Dodatne prednosti ove cool lokacije neograničeni je besplatni parking, apartman za mladence, lounge room te mala dvorana za djecu u kojoj se mogu angažirati animatori kako bi i najmlađim gostima bilo ugodno dok roditelji opušteno uživaju u svadbenoj zabavi. Za gastronomsku ponudu zadužen je renomirani catering Tene Majetić koji u state of the art kuhinji priprema raznolike tradicionalne i moderne menije s vrhunskim namirnicama i po želji gostiju. Za one koji žele glamurozno vjenčanje u ponudi je novi BMW X5 s vozačem dok je za ljubitelje egzotičnih sportskih vozila i visokog luksuza u ponudi predivni Porsche 911.

Riverside Garden otvara svoja vrata u travnju 2021. dok datum prvog vjenčanja ili događaja ovisi o dozvoli za rad Stožera civilne zaštite RH.