Najbolji na svijetu

Okusite barski raj smješten u Barceloni

06. listopad 2022.

Fotografije: @Paradiso - Cocktail Bar

Gloria Glam

Posjetili smo poznati bar u Barceloni koji se početkom listopada našao na prvom mjestu prestižne The World‘s 50 Best Bars liste.

Kokteli i održivost svakako se slažu - samo pogledajte u Paradiso Cocktail Bar smješten u Barceloni. U ovom baru ekologija je važna jednako koliko i ono vizualno te okusom neodoljive barske kreacije. Prošle godine, Paradiso se smjestio na treće mjesto na listi The World‘s 50 Best Bars, a na proglašenju najboljeg bara na svijetu ove godine nalazi se na prvom mjestu!

Paradiso se nalazi u četvrti El Born, u neposrednoj blizini parka Parc de la Ciutadella. Sve je počelo prije sedam godina kada je vlasnik Giacomo Giannotti zajedno s Grupo Confiteria otvorio koktel bar u srcu Barcelone koji je vrlo brzo postao meka ljubitelja miksologije iz svih krajeva svijeta. 

image

Fotografije: @Paradiso - Cocktail Bar

Poštovanje prema gostu te ugostiteljskoj branši, pomno istraživanje sastojaka, ali i posvećenost detaljima te inovaciji mješavina, čarobni su sastojci koji najbolje utjelovljuju lik Giacoma Giannottija i njegove projekte.

Uz rad u svojem baru (vlasnik je i restorana Galileo), iznimno je aktivan i na međunarodnoj sceni te dosta vremena putuje održavajući masterclassove i gostovanja, te sudjeluje na najvažnijim događanjima ugostiteljske branše, dok je njegov talent i trud ovjenčan i brojnim nagradama. Vijest o velikom prvom mjestu na listi najboljih barova na svijetu za 2022. godine samo dolazi kao potvrda i kruna njegovog rada. Paradiso Cocktail Bar posjetio je i naš Ante Carić, koji je za jesenski broj Glorije Glam opisao iskustvo i doživljaj iz ovog slavnog barmenskog raja. Cijeli tekst pronađite u novom izdanju koje se nalazi na kioscima!

image

Fotografije: @Paradiso - Cocktail Bar