Uz hrvatske glumce

Omiljena ‘tračerica‘ u psihološkom trileru snimljenom u Hrvatskoj

10. veljača 2022.

Fotografija: Press

Gloria Glam

Obožavatelji Leighton Meester bit će oduševljeni vijestima da idući mjesec stiže film u kojem igra glavnu ulogu, a koji se snimao u Hrvatskoj te uz nju glume i naša glumačka poznata imena.

Ako ste voljeli seriju "Tračerica" vjerojatno ste obožavatelji i glumice Leighton Meester koja je u tom televizijskom hitu igrala jednu od glavnih uloga - onu Blair Waldorf. Sada se vraća u Netflixovom novom filmu "The Weekend Away", koji je ekranizacija istoimenog romana Sarah Alderson. Iako se radnja u originalu odvija u Portugalu, u filmu je sve smješteno u Hrvatsku.

Meester u filmu glumi Beth, mladu majku koju prijateljica Kate (Christina Wolfe) nagovori da otputuju na vikend van zemlje. Njih dvije uživaju u idealnom putovanju i nakon toga u noćnom izlasku koji ih podsjeti na studentske dane, ali sve brzo krene u krivom smjeru kad se iduće jutro Beth probudi sama u apartmanu da bi se ispostavilo da je njezina prijateljica nestala, a ona se ne sjeća noći ranije. 

Kate je nakon nekog vremena pronađena mrtva, a Beth postane glavna osumnjičena za ubojstvo u stranoj zemlji koju, naravno, sada ne može napustiti. Beth pokušava otkriti što se dogodilo noć ranije kako bi dokazala da nije povezana s ubojstvom prijateljice. U filmu glume Ziad Bakri i Luke Norris, ali i hrvatski glumci kao što su Iva Mihalić, Amar Bukvić te Adrian Pezdirc koje možemo vidjeti u traileru.

Ovaj psihološki triler na Netflix stiže 3. ožujka.