Idealan blagdanski poklon

Omiljeni magazini po povoljnijoj cijeni & neodoljivi dar

21. prosinac 2022.
tekst Nikolina Krznar
fotografije

Časopisi Gloria i Gloria Glam riznica su visokih novinskih i kreativnih standarda već dugi niz godina stoga su bez konkurencije pri odabiru pametnih poklona za novu godinu.

Postoje dovoljni, dobri, vrlo dobri i izvrsni darovi! Ovaj pred vama spada u izvrsne, ako ne i najbolje! Naime, paket je to koji uključuje godišnju pretplatu na magazine Gloria i Gloria Glam, a uz pretplatu darujemo Prahir poklon bon u vrijednosti od 500kn/ 66,36 eura. Cijena paketa je 867,80kn/ 115,18 eura, a tu je i ušteda od 20% uz koju ide već spomenuti dar. Očekuje vas kvalitetna zabava, provjerene informacije, osvještena estetika i političnost, stručno selektirana moda, aktivna suvremenost. Sve Vam to donose ponajbolji autori, kreativci i provjereno uredničko vodstvo.

Ponuda vrijedi za nove pretplatnike na tiskano izdanje na području Republike Hrvatske do isteka zaliha. Pretplatiti se možete na stranici pretplate ili direktnim javljanjem odjelu pretplate na 01/2255-374 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

{embed_photo_jl}2062903{/embed_photo_jl}