gg izbor

Omiljeni proizvodi za njegu stopala

24. veljača 2022.

Fotografija: Press

Jedva čekamo asfalt zamijeniti plažama, kišobrane ležaljkama, a tenisice – japankama. Zato s njegom stopala treba početi na vrijeme.

Za pravilnu i ugodnu njegu stopala ne morate ići u salon. Dovoljno je samo donijeti odluku i posvetiti si pola sata svog vremena. S malo entuzijazma i nekoliko preparata mogu se učiniti čuda - već će petnaestominutna kupka, kojom se preporučuje započeti proces njege stopala, znantno omekšati kožu i ukloniti neke od neželjenih posljedica konstantnog hodanja i kretanja, nerijetko u neudobnim cipelama. Ako u vodu dodamo i malo morske ili epsom soli i eteričnog ulja, mišići će nam se opustiti, a stvorit će se i efekt pilinga. Na taj način će omekšati vanjski, tvrđi sloj kože, a i stopalo će tako lakše upiti hidratantnu kremu. No, ključan korak je nanošenje upravo te kreme - to je idealan trenutak za dubinsku masažu. Kada su ovi koraci u pitanju, nije riječ samo o užitku i estetskom benefitu, već i o utjecaju na zdravstveno stanje: koža stopala koju redovito hranite kremama i mlijekom manje će pucati te će manje stvarati zadebljali, tvrdi zaštitnički ovoj. 

Od širokog izbora hidratantnih krema za njegu stopala, donosimo vam ovih pet. 

image

Pjenušava krema za stopala Eucerin UreaRepair PLUS / Piling za stopala Peppermint The Body Shop / Brzoupijajuća krema za stopala Neutrogena / Krema za stopala Apisan / Foot Beauty tretman krema za stopala Clarins