GG Magic Xmas Party

Otvorili smo slavljeničku sezonu najboljim tulumom u gradu: Najveće zvijezde stigle na GG party

01. prosinac 2023.

Fotografije: John Pavlish 

Sezona blagdanskih tuluma je otvorena! U predivnom ambijentu zagrebačke kazališne kavane Kavkaz održan je čaroban GG Xmas party koji je okupio najveće domaće zvijezde i suradnike Glorije Glam.

Tom prilikom Kavkaz je zasjao posebnim sjajem baš kao i uzvanici koji su uživali u cjelovečernjem druženju i ušli u prosinac - najveseliji mjesec u godini. Okupljene su zabavljali Nika Turković i Ante Gelo sa svojim bendom, Alen Đuras i Iva Ajduković, a među uzvanicima bila su najveća glazbena, glumačka, ali i imena iz svijeta mode. Mikrofon je preuzela i Severina koja je na party došla u društvu menadžera Tomice Petrovića i producenta Filipa Miletića, a goste je zabavljao i komičar Mario Petreković koji je stigao u društvu svoje supruge Aleksandre Kramberger. Dobrodošlicu svim okupljenima u ime Glorije Glam poželjela je i Vedrana Čarapović Propadalo, glavna urednica svih Glorija izdanja. 

image

Severina

image

Nina Badrić

image

Vedrana Čarapović Propadalo

image

Ana Hanžeković Krznarić i Martina Bienenfeld

image

Iva Mihalić

image

Korana Gvozdić

image

Nika Turković

image

Iva Jerković Oreški

image

Ivana Pirizović

image

Tatjana Jurić

image

Mirela Forić Srna

image

Ljupka Gojić Mikić

Na partyju je posebno zablistala glumica Iva Mihalić, koja je zvijezda naslovnice novog izdanja Glorije Glam, a događanje nije propustila ni voditeljica Tatjana Jurić koja pak krasi naslovnicu magazina Gloria Glow. Pogledajte tko je sve stigao na GG Magic Xmas Party!