Balenciaga kolekcija

Ovih blagdana želite ekstra dekoracije za dom?

26. studeni 2021.

Fotografije: Promo

Ako ste odlučili dati nešto više novca za dekoraciju doma ove sezone, Balenciaga će vam pomoći u tome.

Minimalizam je u vrijeme blagdana tek sjećanje, misaona imenica - čim se Božić počne približavati, poželimo više svega, kako u odjeći, tako i kod kuće. Dekoracije su bogate i ne postoji pojam "previše". Balenciaga je brend koji se uvijek vodi tim motom, a sad su predstavili i svoju blagdansku kolekciju dodataka za dom. Za sve maksimaliste, tu su razni predmeti za kućanstvo koje će vam pomoći u tome da vaš dom bude stvarno ekstra ove sezone. 

Tu su tako stolnjaci, podmetači za čaše i same čaše za vino i šampanjac, kuhinjske krpe, jastučići, kutijice za AirPods slušalice i ukrasi za bor - sve s logom Balenciage. U blagdanskoj kolekciji naći će se i komadi poput njihovih Hourglass torbica u novom ruhu, remenje, šalovi, rukavice, Speed 2.0 tenisice, nakit, maska za mobitel...

image

Balenciaga ukrasi za bor, čaše, stolnjak i krpe, jastučić i podmetači za čaše

Ovi predmeti čine i sjajan poklon za sve one u vašem životu koji "imaju sve" - a iako ćemo cijene saznati tek 2. prosinca, kad će kolekcija biti dostupna za kupnju, već znamo da će si je rijetki moći priuštiti. U kolekciji će biti i posteljina s natpisom "Balenciaga Hotels & Resorts" za pravi ekskluzivan ugođaj u vašoj spavaćoj sobi.