Dani otvorenih vrata

Ovoga proljeća uživamo u šumskoj čaroliji

02. ožujak 2023.

Fotografija: Robert Gašpert

Gloria Glam

Predahnite uz razgledavanje romantičnog prostora, odnosno lokacije koja se ističe kao popularno mjesto za različite vrste događaja i slavlja.

Vjenčanja, intimna druženja, evente i zabave, neovisno o kojoj je prigodi riječ, želimo ih proslaviti u romantičnim i suvremenim prostorima koji nude moderni izgled interijera, eksterijera i dekoracija. Naglasak je posljednjih godina na prirodnom i rustikalnom dojmu, a kompleks Šumice, smještene u Zagrebu, slovi za takvo okruženje i nudi prostrani podij ispod disco kugle za plesne zabave, veliki osunčani prostor za seminare, kongrese i teambuildinge, kao i prostore za sve privatne događaje. 

image

Fotografija: Anja & Jakov

image

Fotografija: Anja & Jakov

image

Fotografija:: Berislava Picek/ CROPIX

Ove godine, od 24 do 26. ožujka, klub Šumica otvara svoja vrata od 10 do 20 sati, za sve one koji se žele upoznati s najnovijim trendovima i stilovima u svijetu uređenja. Na šumskim terasama bit će postavljene instalacije i koncept vjenčanja na otvorenom, a tu su i popratni prostori s garderobom, prostorom za mališane, prostorom za mladenku, za popratni tim ljudi (fotografi, glazbenici…), te veliki šank te terase kroz šumu na etažama.

image

Fotografija: Anja & Jakov

Zanimljivi dio kompleksa čine i prostori Sjenice i Galerije koji su namijenjeni za manje zabave s više karaktera. Tim Šumice i partnera je na raspolaganju za sva pitanja, a rezervacija prilikom dolaska nije potrebna. 

image

Fotografija: Robert Gašpert

image

Fotografija: Promo

image

Fotografija: Anja & Jakov