Ultimativno zadovoljstvo odmora

Palazzo Vimbula: zavirite u raskošnu vilu kod Dubrovnika

26. lipanj 2020.
FOTOGRAFIJE: Lidija Lolić
Ines Madunić
Ines Madunić

Nadomak Dubrovnika smjestila se luksuzna vila koja može ispuniti sve vaše snove o savršenom odmoru. Blizu izvora rijeke Omble, po kojoj je i dobila ime, Palazzo Vimbula smjestila se tamo gdje su dubrovački aristokrati gradili svoje ljetnikovce.

Moderna vila u Rijeci Dubrovačkoj uređena je u minimalnom stilu s elementima mediteranskog, a okružena je velikim vrtom. Od stare jezgre grada udaljena je tek šest kilometara, ali pruža potpunu privatnost. Pet zvjezdica znači da ćete uživati u najvećem luksuzu; kuća je opremljena velikim vanjskim bazenom, a u podrumu se nalaze teretana te spa prostor s jacuzzijem i saunom.

image
Palazzo Vimbula nalazi se u Rijeci Dubrovačkoj
image
Od Dubrovnika ste udaljeni samo 6 km

Na raspolaganju vam je usluga conciergea, prijevoz od i do aerodroma, besplatno možete koristiti BMW Gran Turer sa sedam sjedala, električne bicikle, a moguć je dogovor i za dodatne izlete do Elafita i Pelješca. 

U vili se može smjestiti do osmero ljudi u tri velike spavaće sobe, a dobrodošli su i kućni ljubimci. Cijelo imanje prostire se na 450 metara kvadratnih, a sama vila ima 280 kvadratnih metara.

image
Pri uređivanju se pazilo i na najmanje detalje

Interijer je uređen minimalistički, s posebnom pažnjom za detalje te je kuća opremljena svim potrepštinama koje možete poželjeti. 

image
Stambeni prostor veličine je 280 kvadratnih metara

Inače, cijelo se to područje prije nazivalo "Palazzo di Delizie" - Palače zadovoljstva, a "Vimbula" je rimski naziv za rijeku Omblu. 

image
Posjetitelji imaju maksimalnu privatnost

Prožeta tradicijom, ali potpuno prilagođena zahtjevima modernih gostiju, Palazzo Vimbula pruža sve mogućnosti luksuznog odmora nadomak Mediteranskog bisera, grada Dubrovnika, ali u potpunoj privatnosti i okruženi prirodom. U blizini je more, rijeka Ombla te raskošna priroda dubrovačkog kraja.  

image
Okruženi ste prirodom