Samsung ekosustav

Pametni uređaji za efikasniju i lakšu svakodnevicu

24. listopad 2022.

Fotografije: Samsung

Sponzorirani sadržaj

Predstavljamo vam spoj praktičnosti, jednostavnosti i minimalizma.

Održavanje doma čistim i higijenskim često iziskuje puno vremena i razna pomagala, no tehnologije budućnosti tu su da nam ipak olakšaju te većini ljudi ipak mukotrpne zadatke. Upravo zato, spoj praktičnosti, jednostavnosti i minimalizma neupitno je rješenje kada se radi o idealnom uređenju životnog prostora svakoga od nas. Osim toga, uređenje bez čistoće se ne računa, složili bi se mnogi, pa je upravo zbog toga osmišljen koncept koji ujedinjuje više pametnih kućanskih uređaja odjednom, a sve s ciljem olakšavanja užurbanog svakodnevnog tempa koji često ne ostavlja vremena za ono najvažnije – brigu o vlastitoj dobrobiti i prostoru u kojem boravimo.

Moćni uređaji za čistoću i higijenu

Iritantne mrvice i oku vidljive čestice prašine većini predstavljaju odličan razlog za čišćenje stana i glancanje raznih površina, unatoč tomu što usisavanje mnogima zadaje glavobolju - što zbog neatraktivnosti same aktivnosti, što zbog buke i povlačenja žica glomaznog uređaja po stanu. Upravo zbog učestale averzije prema usisavanju, na tržištu je svoje mjesto pod suncem pronašao uređaj pod nazivom Samsung Bespoke Jet™, savršen partner za čišćenje najvećeg nereda. Taj pametni usisavač donosi usisnu snagu do 210W za dubinsko čišćenje, pregledan LCD digitalni zaslon te sustav višeslojne filtracije čime zadržava 99,999% čestica prašine. Zbog posebnog Bespoke Jet™ Pet nastavka, ovaj će usisavač postati najbolji prijatelj vlasnika kućnih ljubimaca koji svakodnevno vode bitku sa životinjskim dlakama. Posebna tehnologija i četke temeljito čiste sve vrste podova: od parketa i pločica pa do gustih tepiha. Usisavač omogućuje i potpunu slobodu pokreta jer je bežični, a i vrlo je lagan; teži svega 1,44 kilograma pa ga mogu koristiti apsolutno svi. Bespoke Jet svojom inovativnom All-in-one Clean Station postajom za čišćenje omogućava higijensko i sigurno odlaganje prašine i otpada, što doprinosi iznimno visokoj kvaliteti zraka čak i u zatvorenim prostorijama.

Perfekcija iznutra i izvana

Elegancija i profinjenost u svakom kutku - rezime je to Samsung uređaja koji zahvaljujući svojim diskretnim i minimalističkim dizajnom u interijer donose dašak francuskog štiha, o čemu najbolje svjedoči najnoviji Samsung Bespoke hladnjak. Elegantan dizajn ravnog prednjeg dijela dostupan u prepoznatljivim bojama poput nebesko plave, boje lavande, srebrne, bijele, crne, ružičaste, bež i smaragdno zelene odlično se uklapa u različite stilove uređenja, a završni touch od stakla ili čelika dodatna je prednost Flex dizajna. Bespoke hladnjak s francuskim vratima dolazi opremljen najnovijim Samsung inovacijama za pohranu i hlađenje. Beverage Center i dual Auto Ice Maker ukućanima pružaju brz pristup hladnim napitcima dok FlexZone održava namirnice na optimalnoj temperaturi kako bi ostale svježe.

image

Samsung Bespoke hladnjak

Da Samsung iznova kreira inovativna rješenja koja nadilaze naša očekivanja, dokazuju i Samsung kombinirane perilice i sušilice rublja. Osim jedinstvenog izgleda koji vizualno podsjeća na svemirsko okruženje, ovaj tehnološki suživot dvaju uređaja može se pohvaliti energetskom učinkovitošću najvišeg razreda. Funkcija EcoBubble™ osigurava snažno, ali nježno čišćenje na niskim temperaturama, dok AI kontrola optimizira način pranja s ciljem pružanja što lakšeg korištenja. Jednostavnije rečeno, inovativna Samsung perilica može upamtiti kakvu odjeću najčešće peremo te pamćenjem navika, sugeriranjem ciklusa i prikazivanjem pravovremenih informacija, njezina SmartThings aplikacija nudi savjete o ciklusima, planiranju i rješavanju problema te odabire savršen program sušenja.

image

Samsung kombinirane perilice i sušilice rublja 

Umjetna inteligencija za pametan dom

Sinergija tehnoloških proizvoda savršen je opis moderniziranog ekosustava Samsung kućanskih uređaja koji djeluje u okvirima inovativnog pametnog doma i čini svaki prostor futurističkim. Smart Home i SmartThings aplikacije omogućavaju nesmetano povezivanje i usklađivanje više Samsung kućanskih uređaja kako bi stvorili istinski sustav inteligentnog doma. Sofisticirani hladnjaci, televizori, usisavači i perilice okosnica su takvog sistema kojeg obogaćuju svojim naprednim funkcijama. Jedan od takvih proizvoda je Family Hub™ model hladnjaka. On donosi sve prednosti prilagodljivog softvera koji uz pomoć umjetne inteligencije omogućavaju poboljšavanje korisničkog iskustva cijele obitelji.

I priprema obroka može biti pametna

Ekosustav ne brine samo i sinergiji uređaja, on mora brinuti i o vašem vremenu. Svi koji vole kuhati znaju koliko vremena možemo potrošiti vremena na pripremu ukusnog jela, ali tehnologija ga itekako može skratiti. U tom pogledu svakako će vam se svidjeti Samsung Dual Cook NV7000B pećnica za fleksibilniju pripremu obroka. Zahvaljujući Dual Cook sustavu, u isto vrijeme u svojoj pećnici možete pripremati dva jela u dvije različite zone. Dodatno, da jela ne budu prekomjerno pečena ili suha, tu je Air Sous Vide sustav pečenje koji se brine da toplina u pećnici bude raspoređena ravnomjerno. 

image

Samsung Dual Cook NV7000B

Pravo vrijeme za kupovinu novih kućanskih uređaja upravo je sada jer uz Samsung proizvode dobivate odlične pogodnosti. Osim 20 godišnje garancije na određene dijelove uređaja kao što su digitalni inverterski motori, svi koji kupe Samsung DV7400B sušilicu, WW7400B perilicu, NV7000B 6-1 DCF model pećnice, Bespoke Jet usisavač ili RB7300 te RR7000 Bespoke hladnjake uz popust od 30% ostvaruju pravo na tri godine dodatnog jamstva. Promocija traje do 6.11.2022. ili do isteka zaliha, a više možete pronaći na Samsung.com.