GG XMAS

Party na vrhuncu: Kako je Mario Petreković napravio pravi show

02. prosinac 2023.

Fotografije: Boris Kovačev & Vedran Peteh/ CROPIX

Gloria Glam

Mnobrojne domaće zvijezde zabavljale su se na GG Magic Xmas partyju u kazališnoj kavani Kavkaz, a odličnu atmosferu dodatno je ‘zagrijao‘ uvijek jedinstveni Mario Petreković.

Sezona slavlja i veselja te mnogima najdražeg doba u godini otvorena je nezaboravnim provodom u zagrebačkoj kazališnoj kavani Kavkaz gdje je održan GG Magic Xmas party. U pogledu na jedan od najljepših zagrebačkih trgova i Hrvatsko narodno kazalište uživale su najveće zvijezde hrvatske javne scene i naši dragi Gloria Glam suradnici.

image

Foto: Boris Kovačev/CROPIX

image

Foto: Boris Kovačev/CROPIX

image

Foto: Boris Kovačev/CROPIX

Okupljene goste koji su uživali u prekrasno uređenom interijeru zabavljala je popularna Nika Turković u pratnji Ivana Pešuta te Iva Ajduković, Alen Đuras i Ante Gelo u pratnji benda. Ponesene sjajnom atmosferom nekoliko pjesama su otpjevale i Severina i Zsa Zsa, a dobro raspoloženo zvjezdano društvo dodatno je ‘zagrijao‘ Mario Petreković. Ponesen odličnom atmosferom Mario je odlučio dodatno zabaviti goste te se popeo na pozornicu i ‘uhvatio‘ se mikrofona. Svojim uvijek jedinstvenim nastupom oduševio je sve, a mi vam donosimo galeriju koja dočarava odlično raspoloženje na partyju!