Love on Tour 2022

Planiramo uloviti karte za koncert Harryja Stylesa

20. siječanj 2022.

Fotografije: Profimedia

Dobre vijesti za kraj tjedna, osobito za obožavatelje britanskog glazbenika - Harry Styles uskoro stiže u susjedstvo povodom velike glazbene turneje!

Kroz ovu godinu nas očekuje više dobrih koncerata nego što smo se nadali. Nakon gotovo tri godine pauze od velikih koncerata, posljednji najavljen je onaj Harryja Stylesa. "Love on Tour 2022" druga je velika turneja pjevača, a u sklopu turneje koja se održava u Europi, Ujedinjenom  Kraljevstvu i Južnoj Americi, dolazi i na nekoliko nama usputnih lokacija - Beč, Budimpeštu te dvije lokacije u Italiji. 

Koncert u Budimpešti održava se 13. srpnja, a tri dana kasnije Harry dolazi i u Beč. Od ostalih europskih lokacija navode se Prag, London, Bologna, Berlin, Hamburg, Glasgow i Pariz. Posljednji i njegov drugi studijski album "Fine Line" izašao je 2019. godine, a na kojem se nalaze hitovi poput "Golden", "Watermelon Sugar" i "Adore You". Sve ove hitove voljeli bismo čuti i uživo, a po posljednjim informacijama karte se puštaju u prodaju u petak, 28. siječnja.