Divni interijeri

Pogled u Guccijevu bajkovitu flagship trgovinu

30. travanj 2021.
Fotografija: Gucci

Kako izgleda novi, luksuzni prostor Gucci trgovine, talijanska kuća nam je pokazala kroz nekoliko fotografija putem društvenih mreža.

Talijanska kuća Gucci ni u vrijeme pandemije ne staje s projektima, pa je u Japanu, na istom mjestu gdje je otvorena prva Gucci trgovina u toj zemlji još 1964., sada otvorenje doživjela nova, impresivna Gucci Namiki flagship trgovina. Dizajnom primamljiva izvana kao i iznutra, proteže se na dva kata, dok se na trećem katu planira otvorenje unikatnog Gucci Apartment interijera - prostora u kojem će se opuštati klijenti. Na posljednjem katu zgrade je pak u najavi novi Gucci Osteria restoran pod vodstvom cijenjenog chefa Massima Botture. 

Inače, Gucci Osteria da Massimo Bottura čini niz suvremenih restorana pod zajedničkim nazivnikom Gucci Osteria i smješteni su u Firenci te na Beverly Hillsu u Los Angelesu, a sada treći restoran dobiva adresu u Tokiju.

--- 

Japanski umjetnik Yuko Higuchi bio je zadužen za posebne ilustracije čiji likovi s Gucci Jackie 1961 torbama u ruci ukrašavaju fasadu zgrade, a unutrašnjost luksuzne trgovine ispunjena je cvijećem, pastelnim bojama, inspirirana je bambusom i ispunjena najnovijim Gucci divotama - torbicama, odjećom, parfemima, nakitom, cipelama i namještajem. 

image
Foto: Gucci/Instagram
image
Foto: Gucci/Instagram
image
Foto: Gucci/Instagram
image
Foto: Gucci/Instagram