PROLJETNI ZEN

Američka ambasadorica, glumice i influencerice stigle na GG wellbeing druženje u pop-up galeriji

28. ožujak 2024.

Fotografije: Biljana Blivajs/ Cropix 

Promocija novog, proljetnog broja magazina Gloria Glam protekla je u znaku umjetnosti, brige o sebi i ženskih razgovora.

Da je moguće pronaći mir usred radnog dana – i to neposredno prije blagdana, kad još toliko toga treba nabaviti i pripremiti pa je nervoza na vrhuncu – uvjerile su se gošće na predstavljanju novog broja Glorije Glam u pop-up prostoru zagrebačke Galerije Kaptol. A ondje izloženi triptih „Sedmo nebo” umjetnice Anite Kontrec, savršeno opisuje atmosferu gg boutique eventa s fokusom na wellbeing.

image

Proljetno izdanje Glorije Glam krase Lazar Dragojević i Maja Jurić, a možete izabrati između dvije različite naslovnice s novim glumačkim zvijezdama 

U suradnji s brendom Materia, Nutrilife centrom, Biothermom te wellness i feng shui savjetnicom Leom Gobo, galerija u srcu grada postala je, naime, prava zen oaza, dovoljno tiha da u sveopćoj buci i predblagdanskoj strci konačno čujemo same sebe i dovoljno intimna da se otvoreno govori o onome za čime žudimo, o čemu maštamo.

image

Uzvanice su se opustile uz zvučnu kupku Lee Gobo 

image

Lea Gobo i Maja Blažević 

image

Uzvanice su uživale u toploj i hladnoj matchi

Nakon opuštanja na mekim jastucima - uz zvučnu kupku Lee Gobo – PR menadžerica Ivana Petković Čevra, nutricionistica Ivana Barišić i poduzetnica Maja Blažević povele su razgovor o tome što ih čini sretnima te kako svakodnevnim zdravim navikama povećavaju kvalitetu vlastitog života. Kao majke i zaposlene žene priznale su da im ponekad jako teško pronaći vrijeme za sebe. No, složile su se, to je ključno ako žele da su ljudi koji ih okružuju sretni i zadovoljni.

image

Wellness i feng shui savjetnica Lea Gobo

image

Maja Blažević vodila je wellbeing razgovor s PR menadžericom L‘Oréal Luxe divizije Ivanom Petković Čevrom i nutricionisticom Ivanom Barišić 

"Možemo voljeti druge tek kad volimo sebe. Žene su sklone samokritici, osjećaju krivnje, predbacujemo si da smo nešto propustile... Moramo postati nježnije prema sebi, zaslužujemo nježnost", rekla je Maja Blažević, dodajući da se kao majka troje djece, te uz troje suprugove djece, itekako mora truditi da si osigura vrijeme u danu kad će biti posvećena samo sebi, da bi onda kasnije mogla biti posvećena drugima. Zato voli rana jutra (za što se istrenirala, jer po prirodi nije bila ranojutarnji tip): tada popije matchu i u miru odradi lagani petnaestominutni trening. I Ivana Barišić se budi prije svojih ukućana, kako bi vrijeme tišine iskoristila da se pripremi za radni dan. Nastoji se, kaže, okružiti dobrim ljudima, s dobrom energijom, dok Ivani Petković Čevri strukturu i osjećaj zadovoljstva, među ostalim, daje pažljiv odabir namirnica koje unosi u organizam, a opušta je kuhanje.

image

Ivana Petković Čevra, Vedrana Čarapović Propadalo, Ivana Barišić i Maja Blažević 
 

image

Wellbeing kutak: Knjiga Ivane Barišić "Nutrition is self care", Biothermova maska za lice i njega za tijelo te dodatak prehrani WelleCo uz novi broj magazina Gloria Glam uz koji na dar dolazi Sisley Phyto-Lip Twist Matte balzam za usne

Uz Materijine tople i hladne matcha napitke, na promociji Glorije Glam uživale su američka ambasadorica Nathalie Rayes, glumice Ivana Roščić i Lana Gojak Bajt, influencerice Dorin Zelenika i Ivana Pirizović, modna dizajnerica Marija Kulušić...

Na druženju se listao i novi broj luksuznog magazina Gloria Glam čije dvije naslovnice krase mladi, talentirani glumci Maja Jurić i Lazar Dragojević. Njihove nevjerojatne životne priče samo su djelić onoga što otkriva novi gg. Raznovrsne teme magazina na više od 200 stranica - uz koji se na dar dobiva Sisley Phyto - Lip Twist Matte balzam za usne - povezuje zaljubljenost u sve lijepo i dobro što nas okružuje. Nekako to i dolazi s proljećem, koje nas motivira da postanemo smjeliji, hrabriji, aktivniji i na kraju - zadovoljniji.

image

Američka ambasadorica Nathalie Rayes

image

Glumica Ivana Roščić
 

image

Ivana Barišić, vlasnica Nutrilife centra 

image

Influencerica Dorin Zelenika

image

Poduzetnica i GG suradnica Nikolina Lacković 

image

Dizajnerica Marija Kulušić 

image

Influencerica Ivana Pirizović 

image

Dizajnerica nakita Katarina Radnić Zmazek

image

Dizajnerica nakita Katarina Radnić Zmazek i Lucia Jerić Palić, vlasnica Galerije Kaptol 
 

image

Glavna urednica Vedrana Čarapović Propadalo

image

Lea Gobo i Maja Blažević 

image

Glumica Lana Gojak Bajt 

image

Zrinka i Maja Blažević iz wellbeing brenda Materia

image

Fotografkinja Mara Bratoš