Brza, brza dostava

Pošaljite ljubav: darujte i one koji nisu s vama ovih blagdana

20. prosinac 2022.

Fotografija: Getty Images/iStockphoto

Sponzorirani sadržaj

Izabrali smo savršene poklone, a jedino što preostaje je poslati ih na adresu najmilijih - ovo je ujedno najjednostavniji i najpraktičniji dio tog zadatka

Svakog prosinca krećemo u pravu potragu za idealnim blagdanskim poklonima koja se često pretvori u zadatak koji traje i nekoliko dana. Od pretraživanja omiljenih internetskih destinacija, pa sve do prešetavanja po shopping centrima, traženje poklona izazovan je pothvat koji se na koncu isplati jer rezultira zadovoljstvom i radošću s naše, kao i druge strane. 

A nakon što je "teži" dio zadatka izvršen, krećemo na slanje paketa - neovisno o tome šaljete li poklon na adresu u istom gradu ili na sasvim drugi kraj Hrvatske, pronašli smo jednostavni način slanja svakog paketa, pa tako i poklona u bilo koje vrijeme u danu ili večeri. 

image

Fotografija: Marko Miščević/CROPIX

Dostava paketa u vrijeme kada nam savršeno odgovara i preusmjeravanje na frekventne lokacije glavne su odlike paketomata, odlično će nam doći cijele godine, a ne samo u prosincu. Usluga Paket24 uvijek je dostupna i koristi tri kanala dostave pa slanje ili primanje paketa jednostavno prilagođavamo svom dnevnom rasporedu: opcije su na kućnu adresu, u poštanski ured i odnedavno u paketomat. Paketomat je idealan kanal dostave usluge Paket24 za sve one koji nemaju vremena za dogovaranje s dostavljačem ili pak za duga čekanja u redovima. Postavljen je na više od 190 lokacija pa je jednostavno pronaći onu koja je najbliža našoj kućnoj adresi ili uredu. 

Brzu dostavu i praktičnost posebno cijenimo, s obzirom na ubrzani životni ritam - isporuka paketa je već sljedeći dan. Dakle, iščekivanje dostavljača i dogovor oko adrese i vremena dostave mogu postati stvar prošlosti. Ako primate paket, za otvaranje pretinca paketomata dovoljno je ukucati dobiveni PIN, a samo slanje također je jednostavan proces koji možete pogledati i na stranicama Hrvatske Pošte.

* Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji: Gloria Glam x Hrvatska Pošta