Muubs

Posude za cvijeće s danskim potpisom

27. srpanj 2022.

Fotografije: MUUBS

 

Robusne, glomazne, decentne i stylish - ove posude i ne moraju ispuniti svoju "primarnu" funkciju.

Muubs, danski brend koji dugi niz godina proizvodi decentno zamišljeni svijet interijera i eksterijera, i dalje uživa status svojevrsnog inovatora u dizajnu interijera. Izrađuju predmete za dom koji spajaju različita majstorstva dok odišu autentičnošću. Svaki proizvod ima dušu i drugačiju priču: od dasaka za rezanje od prirodnog drveta i ručno izrađenih stolova sa šarmantnim grubim rubovima te nesavršenostima od prirodnih pukotina u deblu do jednostavnog, rustičnog kuhinjskog posuđa te posuda za cvijeće koje su nas oduševile.

Kao brend su vođeni i potaknuti ljubavlju prema ljepoti i nordijskoj prirodi. Sirovi dekorativni stil prekrasan je i za zimske i za ljetne aranžmane. Koristite svaku posudu za cvijeće zasebno ili pomiješajte nekoliko veličina za ljetno cvijeće i bilje ili ukrase.

Njihovi proizvodi stvaraju kontraste unutar prostora u kojima se izlažu, igraju se našom maštom, graciozno stare i dodaju nedostajući komadić duše, ali i uvjetne robusnosti našim domovima. Mi to zovemo "ljepota nesavršenosti".