Takozvani business lunch poslužuje se u nekim od najpopularnijih svjetskih restorana, uobičajeno dolazi u dva ili tri slijeda, a konceptualno se radi o brzoj i cjenovno prihvatljivijoj opciji ručka u vrhunskom restoranu. S obzirom na to da je od dana kada se otvorio (sada skoro prije pet godina) El Toro restaurant i bar predvodnik trendova i mjesto koje osluškuje puls svojih gostiju, ekipa iz latinoameričkog restorana na čelu sa chefom Mariom Miheljom odlučila je ponuditi zanimljivu i povoljniju opciju ručka.
El Torov business lunch dolazi u dva slijeda, predjelo i glavno jelo koja se biraju između tri opcije - mesne, riblje i vege, a posluživat će se između 12 i 17 sati radnim danom od utorka do petka. Meni će se mijenjati svaka dva tjedna, a za prva dva tjedna chef Mihelj je pripremio zanimljive delicije.
Od predjela tu je azijska beef juha s domaćim dumplingsima i hrskavim povrćem, zatim gnudi od kravlje skute s kremom od bosiljka i listićima Grana Padana te brusketa na zapečenoj focaccia pogači s dimljenom tunom, kiselom korabom i salatom.
Od glavnih jela tu su sporo kuhani svinjski obrazi s domaćim njokima od muškatne bundeve na kremi od peršina, zatim hrskave polpete od hobotnice na kremi od limuna i wasabija s kiselim domaćim povrćem i salatom te zapečena muškatna bundeva na pikantnoj aromatičnoj šalši.
"Ponuda, odnosno jela u meniju neće biti samo latinoamerička već ćemo koketirati i s azijskom, talijanskom i francuskom kuhinjom, s naglaskom na naš stil kuhanja. Pokušat ću izbacivati inovativna i zanimljiva jela prateći sezonalnost namirnica. Veselim se feedbacku naših gostiju" otkrio je chef Mario Mihelj. Pitanje ručka za vrijeme radnog tjedna je - rješeno!