Opojni mirisi ljeta

Požurujemo ljeto s neodoljivim mirisnim svijećama

19. svibanj 2022.

Fotografije: Promo

Mirisne svijeće vežemo za jesen i zimu, doba u kojima stvaramo atmosferičnost u domu i dajemo mu na toplini, no nemojte misliti da iz tog razloga mirisne svijeće nisu dobra opcija za topli period u godini. Note mora, plaže, soli, kokosa i cvijeća koje izviru iz zapaljene svijeće opojno su sredstvo kojem se prepuštamo sa zadovoljstvom.

Maison Margiela Beach Vibes 

Miris soli na koži i u kosi, plaža u zalasku sunca... Maison Margiela, baš kao i s parfemima, osvaja nas i mirisnim svijećama koje sadrže samu esenciju ljetnih trenutaka koji ostaju zapisani kao uspomene. 

image

mirisna svijeća Maison Margiela (330 kn)

Diptique Tuberose

Intenzivan miris svijeće koji se bazira na cvjetnim mirisima koji se isprepliću sa svježinom zelenih livada...Opojno, opuštajuće, zavodljivo...

image

Mirisna svijeća Diptique (54 eura)

Natalio Pharia 

Mirisna svijeća inspirirana je otokom Hvarom i vodi na takvo putovanje - s mirisom duhana u središtu, inspirirana je noćnim životom ovog otoka, pa jednako uzbudljivo iskustvo očekujte i prilikom paljenja Natalio svijeće. 

image

Mirisna svijeća Natalio (38 eura)

Loewe Oregano 

Osim estetski zadovoljavajuće ambalaže, svijeća koja dolazi iz Loewe radionice sadrži mirise ljetnog začinskog bilja - u ovom slučaju origana. Vosak od kojeg je rađena svijeća u potpunosti je veganski.

image

Mirisna svijeća Loewe (150 eura)

Heretic x Goop Hands Off My Vagina

Tematski, ova svijeća je statement i odgovara na trenutna događanja u našoj državi. Dok govori porukom, istovremeno se otvara mirisom ruže, kokosova mlijeka i vanilije, s dozom prženog kakaa koji mirisu daje na dubini i senzualnosti. 

image

Mirisna svijeća goop x Heretic (75 dolara)

Atelier Rebul Mandarine

Lagana, opuštajuća, ispunjena mirisom mandarine, za opuštene, lijene dane i noći tijekom ljeta...

image

Mirisna svijeća Atelier Rebul

Atelier Rebul Fresh Cut Fig & Coconut

Mirisna svijeća koja se otvara mirisom svježine, a zatim slijedi val mirisne i svježe ubrane smokve. Svijećom prevladavaju drvenasti mirisi i kokos koji se nalazi u bazi - bogata, dinamična, istinski ljetna. Nakon upotrebe, u posudu koja ostaje nakon svijeće mogu se posaditi sjemenke za bilje po izboru. 

image

Mirisna svijeća Atelier Rebul

Maison Francis Kurkdjian A la Rose Scented 

S naznakama opojnog mošusa, ovom mirisnom svijećom dominiraju cvjetne note damaskne ruže. Uživajte u romantičnom putovanju koje nudi Francis Kurkdjian. 

image

Mirisna svijeća Maison Francis Kurkdjian (654 kn)

Tom Ford Bitter Peach

Ako obožavate parfeme američkog dizajnera, mirisna svijeća tada je pravi dodatak kolekciji. Bitter Peach je vibrantna, senzualna i razigrana mirisna svijeća u kojoj se isprepliću zavodljivi voćni i cvjetni mirisi. 

image

Mirisna svijeća Tom Ford (1039 kn)

Jo Malone London Wood Sage & Sea Salt 

Miris plaže, soli i mora, poput valova koji se sudaraju s obalom, osvježavajući miris ove svijeće zapljuskuje osjetila i vodi na putovanje Mediteranom. Pravi ljetni izbor za dan ili večer. 

image

Mirisna svijeća Jo Malone (420 kn)