Harry Styles

Princ popa i neupitna modna ikona

19. lipanj 2022.

Fotografije: Profimedia 

Coffee table knjige sve su popularnije posljednjih par godina, a na našem popisu želja našla se još jedna - ona koja prati modne igre jedinstvenog i svestranog umjetnika.

Osim trećeg studijskog albuma "Harry's House", obožavatelji glazbenika Harryja Stylesa, ali i modni entuzijasti, mogu uživati i u coffee table knjizi posvećenoj njegovom autentičnom i jedinstvenom stylingu. Kroz 160 fotografija i povezanih anegdota, autor Terry Newman donosi nam najupečatljivije lookove princa popa i jednog od najbolje odjevenih muškaraca 21. stoljeća. Publikacija "Harry Styles: And the Clothes He Wears" donosi intervjue s dizajnerima koji su surađivali s njim, kao što je Alessandro Michele, kreativni direktor modne kuće Gucci koji ga je opisao kao mladog grčkog boga sa stavom Jamesa Deana i dozom Micka Jaggera.

I dok je knjiga već u prodaji, s nestrpljenjem se čeka dolazak filma "My Policeman" u kojem Harry Styles igra glavnu ulogu. Svestrani glazbenik pokazat će svoje glumačko umijeće u adaptaciji istoimenog romana Bethan Roberts, a u filmu uz njega glumi i Emma Corrin, glumica koju su mnogi upamtili po ulozi princeze Diane u serijalu "Kruna". Ipak, do dolaska filma morat ćemo se strpjeti jer je najavljen tek za kraj listopada ove godine.