gg izbor

Proizvod koji želimo uvesti u skincare rutinu

22. veljača 2022.

Fotografije: Lancome

Gloria Glam

Specifičan po trima različitim teksturama kojima djeluje na vašu kožu, ovaj će serum u tradicionalnu njegu lica unijeti dodatan sjaj.

Koja tajna stoji iza novog Lancômeovog seruma? Hrabrost, rizik i iskustvo. Lancôme je brend kojemu vjerujemo; dugogodišnja tradicija rezultirala je time da se usude otići korak dalje i spojiti ono što se nekoć smatralo nespojivim: hijaluronsku kiselinu, vitamin C u kombinaciji s niacinamidom te ferulonsku kiselinu: tri aktivna sastojka koja komplementarno i istodobno djeluju na znakove starenja kože.

image

Fotografija: Lancome

image

Fotografija: Lancome

Serum je kreiran s ciljem da prati i parira izazovima s kojima se naša koža susreće kroz godine. U skladu s našom dobi i životnim navikama, kompleksna mreža strukture naše kože se mijenja, a posljedica čega je smanjenje proizvodnje kolagena i elastičnih vlakana. Trima teksturama za jednu, trostruku dozu, Triple Serum će učiniti kožu naizgled mlađom, čvršćom i zategnutijom: kremasta tekstura s hijaluronskom kiselinom djelovat će protiv starenja, lagana emulzija s derivatom vitamina C i niacinamida ujednačit će ten kože, a bezvodni gel prozirne teksture očuvat će koncentraciju sastojaka i održati je na optimalnoj razini.

Nemojte čekati posebne prigode i prepuštati drugima tu privilegiju da misle na vas: obradujte sami sebe novom Lancômeovom kreacijom, poklonite si novi korak u vašoj skincare rutini i koža će vam biti zahvalna. 

image

Fotografija: Lancome