GG interijeri

Prostrani ormar, bazen i pogled na grad: ova kuća je san snova

21. studeni 2020.
Fotografije: Profimedia
Ines Madunić
Ines Madunić

Iznad Sunset Stripa, četvrt prepune butika, restorana i klubova, prodaje se kuća koja osvaja interijerom, ali ponajviše - pogledom na cijeli Los Angeles.

Na četiri razine prostire se kuća pjevačice Nicole Scherzinger s površinom od 427 kvadratnih metara. Smještena iznad kultne četvrti Sunset Strip, na kojoj se nalaze brojni restorani, klubovi, butici i galerije, između ostalih i legendarni hotel Chateau Marmont. 

image
Blagovaonica s kuhinjom
image
Dnevni prostor povezan s blagovaonicom
image
Kuća se prodaje za gotovo 8 milijuna dolara

Kuća ima četiri spavaće sobe i četiri kupaonice, a svaka ima impresivan pogled na cijeli Los Angeles. Nicole kaže da je zbog toga i kupila kuću, no morala je preurediti kuhinju i blagovaonicu kako bi otvorila pogled. Prostrana kuhinja ima detalje od mramora, kuhinjski otok, a blagovaonski stol dizajnirala je sama s dizajn studijom Uhuru i napravljen je od sirovog, masivnog drva. 

image
Glavna spavaća soba
image
Glavna kupaonica s kadom koja gleda na grad
image
Garderoba u koju stanu svi dizajnerski komadi

Prozračna kuća uređena je u modernom stilu, a bijela boja dominira u uređenju, uz detalje u boji prirodnog drva. Na drugom katu je glavna spavaća soba povezana s velikom kupaonicom, a Nicole ima i poseban dio za šminkanje. U sklopu je i velika garderoba prepuna dizajnerskih komada. Na istom je katu soba s klavirom, a spavaća soba ima izlaz na balkon. 

image
Vanjski bazen s dnevnim prostorom
image
Ljuljačka s impresivnim pogledom
image
Kućno kino s udobnim kaučima

Na prvom katu, odnosno u prizemlju je velika terasa s vanjskom kuhinjom i roštiljem, natkriveni dnevni boravak te bazen. Iznad njega je ljuljačka s pogledom na cijeli L.A. 

image
Ljuljačka s impresivnim pogledom

Nicole je još uredila i kućno kino te teretanu, a cijela je kuća prepuna umjetnina. Kupila ju je prije četiri godine za 3,75 milijuna dolara, a sad ju prodaje za 7.995 milijuna.