Internet gori

Rihanna će nastupiti na Super Bowlu, Twitter se s tim jako dobro zabavlja

26. rujan 2022.

Fotografija: Instagram

Riri se vraća, i to nastupom na jednom od najgledanijih američkih sportskih događaja. Korisnici Twittera i Instagrama pritom imaju svašta za reći...

Jedna fotografija bila je dovoljna kako bi se internet potpuno "zapalio". Nije fake news, Rihanna zaista nastupa na poluvremenu Super Bowla 2023. godine, na što su se obožavatelji potpuno raspametili. Rihanna je objavom na Instagramu pokupila više od pet milijuna lajkova, a reakcije se ni dan kasnije ne stišavaju. Štoviše, internet se jako dobro zabavlja na račun Rihanne i njezinog nastupa. Istovremeno, svi se slažu da će Riri napraviti nezaboravni show, osobito nakon dugog izbivanja s pozornice. 

Rihanna je, kao jedna od najuspješnijih poduzetnica na svijetu, još 2018. najavila novi album (njezin posljednji album "Anti" izašao je 2016.), no do danas to se još uvijek nije dogodilo. U međuvremenu razvila je ekstremno uspješne linije donjeg rublja i beauty brend koji nudi make-up i skincare proizvode, dok je u najavi i linija za kosu. Sa svakim novim lansiranjem novih proizvoda, obožavatelji je obavezno zatrpaju s istim pitanjem - "kad će i nove pjesme", a sada kada je najavljen nastup na Super Bowlu, ljudi se zabavljaju s memovima koji predviđaju kako će umjesto nastupa predstaviti nove proizvode za Fenty, ili kako će održati make-up edukaciju... Objave govore više od riječi, pa izdvajamo neke od njih.