gg interijeri

Romantičan luksuz u holivudskom domu

17. rujan 2022.

Fotografije: Profimedia

Vila stara gotovo stotinu godina dočekala je nove vlasnike, nagradivši ih interijerom koji na savršen način spaja tradicionalno s modernim.

Glumica Carey Mulligan, zvijezda filmova "Djevojka koja obećava" i "Veliki Gatsby", izdvojila je čak 6,5 milijuna dolara za svoju novu kuću u Los Angelesu. Hollywood Hills tako je bogatiji za još jedan slavni par, a njihov novi dom, izgrađen davne 1928. godine, pažljivo je renoviran i pretvoren u pravo malo carstvo udobnosti i luksuza. Kombinacija modernih sadržaja i detalja koji svjedoče o prošlome stoljeću vili daju poseban šarm, a romantična je i atraktivna, među ostalom, i zbog toga što ne nalikuje na tipične suvremene minimalističke interijere.

image

Fotografije: Profimedia

Pod krovom od crvene terakote nalaze se četiri spavaće sobe, šest kupaonica, dnevna soba ukrašena kaminom, dječja soba, kino s foteljama kao stvorenim za izležavanje i elegantno opremljena kuhinja stopljena s blagovaonicom. Osim vrta s bazenom, kuća sadrži mnoštvo balkona i terasa, zbog čega zrači otvorenošću. Svijetao unutrašnji prostor postignut je punim drvom, bijelim zidovima i namještajem razmještenim i postavljenim tako da propušta svjetlost. Prirodni materijali, starinske komode i lusteri koji nalikuju umjetničkim instalacijama duša su interijera.