Nastavak romkoma

Romantike nam treba više no ikada: veselimo se ‘Djevojkama iz Coyote bara‘

12. listopad 2020.
Leann Rimes i Piper Perabo/Getty Images
Srđan Sandić
Srđan Sandić

Očekuje li nas film ili serija? Zabava je zagarantirana, krenuli ju tek gledati od nastavka ili s prvim filmom.

Djevojke iz Coyote bara˝ romantična je komedija koja prati talentiranu glazbenicu Violet Sanford (Piper Perabo), od trenutka kada se preseli u New York kako bi ostvarila karijeru o kojoj je sanjala. Ubrzo, dakako, shvaća da je život u megalopolisu iznimno skup te se mora zaposliti dok ne počne izdavati hitove, dok čeka na ostvarenje svojih snova.

image
Tyra Banks, Maria Bello, Bridget Moynahen, Izabella Miko i Piper Perabo In Coyote Ugly/Getty Images

Igrom slučajnosti čuje za Coyote bar, koji zapošljava djevojke od kojih se očekuje niz talenata i prijeko potrebna predanost: trebaju brzo posluživati pića, po prilici – trebaju se znati nositi s neugodnim mušterijama, biti spremne zaplesati na šanku bara. Povrh svega, dobro izgledati u kožnatim hlačama. Njene su ambicije stavljene u drugi plan kad prihvati posao konobarice u Coyote baru, najposjećenijem mjestu u gradu - ipak, zabavno je i opojno i nosi laku zaradu.

Veliki hit iz tog filma je bila pjesma "Can't Fight the Moonlight".

"Dvadeset je godina prošlo od snimanja filma i još uvijek pamtim i osjećam uspjeh koji je doživio. S više od sto milijuna dolara zarade pokorio je kino dvorane i logično je da nakon nekog vremena takva vrst filma počinje proizvoditi nostalgiju. Razgovarajući s Marijom Bello (koja je glumila Lil u filmu), obje smo shvatile da je snimanje nastavka izvrsna ideja, a nekoliko dana nakon ideja je prihvaćena i od brojnih obožavatelja koji su saznali za mogućnost snimanja nastavka. Jedino pitanje na koje još ne znamo odgovor je želimo li snimiti nastavak filma ili ćemo poraditi na seriji", izjavila je Tyra Banks, koja je u filmu glumila barmenicu Zoe.