Studio 22

Sinergija tehnologije i umjetnosti u centru Zagreba

05. listopad 2022.

Fotografija: Marko Miščević/CROPIX

Gloria Glam

Kultno zagrebačko mjesto otvoreno je u novom, suvremenom ruhu, u kojem smo proslavili užitke, inovaciju i jesenski broj Glorije Glam.

Tehnologija i umjetnost sjajno se upotpunjavaju, iznova samo se u to uvjerili na cool after work druženju povodom predstavljanja jesenskog izdanja Gloria Glam magazina. Studio 22 smješten u samom centru Zagreba pokazao se kao jedino logično mjesto za ovakvo druženje - ova lokacija pretvorena je u mjesto edukacije, informiranja i uživanja u tehnologiji, inovacijama i umjetnosti. Cool prostor otvoren je kao pop-up lokacija brenda Samsung, koja će nuditi zanimljivosti sve do kraja godine. 

Očekuju nas tako brojna kulturna i zabavna događanja, među kojima se posebno ističe izložba Mladih Kipara Zagreba i fotografija Johna Pavlisha. Mirna Savić, Petar Ćujo, Adrian Marok, Ivan Nestić te Luka Krešimir Stipić članovi su udruge akademski obrazovanih umjetnika koji su kroz Studio 22 svojim radovima pokazali kako se umjetnost i tehnologija neprestano isprepliću. Skulpture i radovi od mramora te tradicionalni kipovi uklopili su se u suvremeni interijer, u sinergiju sa Samsung pametnim uređajima poput privlačnog Galaxy Z Flip4 telefona, kao i s novim izdanjem Gloria Glama. Studio 22 nalazi se na zagrebačkom glavnom trgu - savršeno svratište za druženje nakon posla, baš kao što smo mi to napravili u ponedjeljak poslijepodne. Atmosferu s druženja pogledajte ovdje